BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrende 1.3 milyon liralık altın unuttu----

Trende 1.3 milyon liralık altın unuttu

Trende 1.3 milyon liralık altın unuttu
15 Haziran 2020 - 07:24 www.finansgundem.com

İsviçre'de Ekim ayında bir trende unutulan ve içinde 1.3 milyon lira değerinde altın bulunan çantanın sahibi bulunamadı. Polis unutkan şahsa ulaşabilmek için altınların bulunduğunu ilan etti


Pek çok kişi bugüne kadar trenlerde telefon, kulaklık veya cüzdan unutmuştur. Fakat bir çanta dolusu altın unutana az rastlanır.

Kişi başı gelirin en yüksek olduğu ülkelerden İsviçre'de böyle bir vaka yaşandı. Yetkililer altınları unutan kişiyi bulmak için bunu dün kamuoyuyla paylaştı.

Ekim ayında yaşanan olayda, görevliler trende 3 kilodan daha fazla miktarda altın içeren bir çanta buldu.

152 bin euro (191 bin dolar) değerinde bulunan ve TL karşılığı yaklaşık 1.3 milyona denk gelen altın, St. Gallen'den Lucerne'e giden trende bulundu.

Yetkililer, altınları unutan kişinin beş yıl içinde Lucerne'deki savcılık ofisine başvurarak geri alabileceğini açıkladı.

Bugün kadar altınların sahibini arayan fakat bir sonuca ulaşamayan yetkililer, altını unutan kişiyi bulma ihtimalini artırmak için bunu kamuoyuyla paylaşmaya karar verdi.

Öte yandan altınların sahibi olduğunu söyleyerek ortaya çıkan kişilerin gerçek sahibi olup olmadığının nasıl belirleneceği bilinmiyor. (BBC Türkçe)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)