BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTrakya'ya yağış uyarısı----

Trakya'ya yağış uyarısı

Trakya'ya yağış uyarısı
06 Kasım 2013 - 11:51 www.finansgundem.com

Trakya'dan başlayacak sağanak yağış tüm Türkiye'de etkili olacak

Trakya'da yarın başlayacağı tahmin edilen sağanağın, Marmara, Karadeniz, Akdeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde de etkili olması bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli çevrelerinde beklenen sağanak, önce Marmara'nın tamamını etkileyecek.
Marmara'nın ardından, Zonguldak, Bartın, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon gibi batı ve orta Karadeniz kentleri, Akdeniz'de Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş çevresi, Doğu Anadolu Bölgesi'nin Yukarı Fırat bölümünde yer alan Elazığ, Erzincan, Tunceli, Malatya çevresi ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Adıyaman, Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa çevresinde sağanak bekleniyor.
Sağanak nedeniyle hava sıcaklıkları bazı bölgelerde 2-3 derece düşecek. Yağışın, 8 Kasım Cuma günü, Doğu Anadolu ve Karadeniz'in doğusunda etkili olacağı tahmin ediliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)