BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrafikte kanlı pazar: 4'ü çocuk 9 can kaybı----

Trafikte kanlı pazar: 4'ü çocuk 9 can kaybı

Trafikte kanlı pazar: 4'ü çocuk 9 can kaybı
25 Eylül 2022 - 17:44 www.finansgundem.com

Pazar günü gelen kaza haberleri, tüm yurtta yürekleri yaktı. Bugün Malatya, Denizli, Ankara ve Balıkesir'deki trafik kazalarında 9 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Ölenler arasında 2-14 yaşları arasında olan dört çocuk da var

Trafik canavarı hız kesmeden can almaya devam ediyor. Ankara, Balıkesir, Malatya ve Denizli’de meydana gelen kazalarda 9 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Ankara’da 2 yaşındaki Bülent, Denizli’de 3 yaşındaki Öykü, Malatya’da 7 yaşındaki Beril Su ile 14 yaşındaki Batın Kaan feci şekilde can verdi.

MALATYA: Akçadağ ilçesinde TIR’la hafif ticari aracın çarpışması sonucu Murat Yavuz (59), Leyla Yavuz (58), Fatma Yavuz (34), Tarık Yavuz (36), Beril Su Yavuz (7) ve Batın Kaan Yavuz (14) hayatını kaybetti.

ANKARA: Ayaş ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu 2 yaşındaki Bülent Tosun hayatını kaybetti, anne-babası yaralandı.

BALIKESİR: Dursunbey ilçesinde otomobilin takla atması sonrası Büşra Tabak (32) yaşamını yitirdi, eşi Sercan ile oğlu Aybars yaralandı.

DENİZLİ: Serinhisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeride geçip, başka bir otomobille çarpıştı. Kazada 3 yaşındaki Öykü hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. (Sözcü)

Malatya'da katliam gibi kaza

Ölçüm esnasında gaza bastı, arabasıyla ikinci kattan düştü

Kadıköy’de araba Marmaray hattına uçtu

Ankara'da otomobil TIR'ın altına girdi: 4 ölü, 1 yaralı

Muğla'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)