BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrafikte dehşet saçan maganda ünlü iş adamı çıktı----

Trafikte dehşet saçan maganda ünlü iş adamı çıktı

Trafikte dehşet saçan maganda ünlü iş adamı çıktı
07 Temmuz 2019 - 15:45 www.finansgundem.com

Trafikte içerisinde hamile bir kadının da olduğu arabaya saldıran şehir magandalarından biri tanınan iş adamı Hasan Sel çıktı. Saldırı sırasında Sel'in yanındaki kişinin de kardeşi Hüseyin Sel olduğu öğrenildi

İstanbul, Pendik’te yol verme tartışması yaşadığı otomobilin önünü kesen iki maganda, içinde hamile kadının bulunduğu aracın şoför kapısını açamayınca aynasını kırmış ve ardından kaputuna çıkıp tekmelemişti. Sözcü'de yer alan habere göre, o magandalardan birinin ünlü baklavacı Hasan Sel, yanındaki kişinin ise Hüseyin Sel olduğu ortaya çıktı. Hasan Sel’in milyonlarca liralık sermayeli farklı sektörlerde şirketlerinin sahibi olduğu kaydedildi.

OLAY

İstanbul Pendik'te D-100 karayolunda emniyet şeridinde seyreden bir araç trafik polisini görünce direksiyonu araçların üzerine kırdı ancak normal şeridinde seyreden bir araç trafik magandalarına yol vermedi.

“KAPUTA ÇIKIP TEKMELEDİ”

Bunun üzerine iki sürücü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın sürmesi üzerine arkadan gelen araçta bulunan iki kişi yol vermeyen araçtaki çiftin önünü kesti.

Sürücüyü araçtan indirmek isteyen iki maganda aracın şoför kapısını açamayınca önce aracın aynasını kırdı ardından aracın kaputuna çıkıp tekmeleyerek büyük zarar verdi. Arabanın üstüne çıkan saldırganın belinde silah olduğu görüldü.

Olay büyük tepki çekti. Hamile kadının ‘polisi arıyorum' uyarılarına aldırış etmeyen '07 BSS 76′ araç plakalı magandalar daha sonra gözden kayboldu.

“POLİS MAGANDALARI ARIYOR”

Sosyal medyaya da düşen görüntülerin ardından birçok vatandaş olaya tepki gösterirken, polisin magandaları yakalama çalışması başlattığı öğrenildi.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Hasan Sel'in Kastamonu'da olduğu ve olaya ilişkin ifade vermek için yarın emniyete gideceği belirtildi.

GÜRSEL TEKİN'DEN TEPKİ

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de görüntüleri Twitter hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

Şehir magandaları hamile bir kadının bulunduğu araca yol ortasında saldırıyor

Şehir dağ başı değildir. Eşkiyalık hüküm süremez. Şehir hukukun, adabın olduğu yerdir. Bunları yeniden kazanacağız.

Bu barbarlığa en ağır cezanın verilmesinin takipçisi olacağız.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)