BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor'un konuğu Altay----

Trabzonspor'un konuğu Altay

Trabzonspor'un konuğu Altay
15 Mayıs 2022 - 12:56 www.finansgundem.com

Şampiyon Trabzonspor, Süper Lig'in 37. haftasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 76 bin taraftarının önünde Altay ile oynayacağı karşılaşmada gövde gösterisi yapacak.

Antalyaspor karşılaşmasında Medical Park Stadı'nın zemini ağır hasar gördüğü için Trabzonspor bu sezon ligdeki son iç saha maçı olan Altay mücadelesini Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak. Maç bugün saat 16.00'da başlayacak

Küme düşmesi kesinleşen Altay, ligde mağlup olmadığı son 2 karşılaşmada 4 puan topladı. İzmir ekibi 34 puanla 18. sırada yer alıyor. Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor ise 77 puan elde etti.

Trabzonspor-Altay karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Candaş Elbil yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Çağdaş Altay.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Ahmetcan, Hugo, Puchacz, Berat, Hamsik, Visca, Ömür, Nwakaeme, Cornelius

Altay: Cihan, Cebrail, Björkander, Thiam, Kazımcan, Poko, Zeki, Kappel, Thaciano, Rodriguez, Rayyan

Kupa İstanbul'daki taraftarlarla buluşacak

Şampiyonluğu 35. haftada garantileyen ve dün akşam Medical Park Stadı'nda düzenlenen törenle kupasına kavuşan Trabzonspor'da, Altay maçının ardından kupa İstanbul'daki taraftarla buluşacak. Karşılaşmanın sonunda, Trabzonsporlu futbolcular şampiyonluk kupası ile birlikte tribünleri selamlayacak.

Biletler tükeniyor

Trabzonspor taraftarı Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya büyük ilgi gösteriyor. Fırtına'nın Trabzon'dan sonra İstanbul'da şampiyonluk kupasını kaldıracağı maç için şu ana kadar yaklaşık 60 bin civarı bilet satıldı. Maç saatine kadar tüm biletletin satılması ve 76 bin taraftarın tribünleri doldurarak bir rekora imza atması bekleniyor. 2010 yılında Olimpiyat’ta oynanan İstanbul BŞB maçında 60 bin Trabzonspor taraftarı karşılaşmayı izlemişti.

Cornelius gol krallığını kovalayacak

Trabzonspor'un bu sezonki en skorer oyuncusu Cornelius, Süper Lig şampiyonluğunu gol krallığıyla süslemek istiyor. Forma giydiği 35 maçta 15 gol atan Danimarkalı forvet kalan son iki haftada gol krallığı için mücadele edecek. Çaykur Rizespor'dan Pohjanpalo ve Kasımpaşa'dan Umut Bozok 16 golle ilk sırada yer alırken, bu oyuncuları 15 golle Cornelius ve Hatayspor'dan El Kaabi takip ediyor.

Hedef 84 puan

Şampiyon Trabzonspor, bitime 2 maç kala 78 puana sahip. Karadeniz ekibi, kalan 2 maçını kazanması halinde puanını 84’e çıkartacak ve kulüp tarihinin rekorunu kıracak. Bordo-Mavililer, 34 hafta oynanan 1995-96 ve 2010-11 sezonlarında ligi 82 puanla tamamlamıştı.

Trabzonsporlu taraftarlar şampiyonluğu sanal ortamda da yaşayacak

Rambo Okan'ın köprüdeki Trabzonspor bayrağını indirmeye çalıştı

Paris Saint-Germain'den Trabzonspor'a kutlama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)