BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor'dan flaş F.Bahçe isteği----

Trabzonspor'dan flaş F.Bahçe isteği

Trabzonspor'dan flaş F.Bahçe isteği
27 Şubat 2014 - 16:32 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasındaki Torku Konyaspor-Trabzonspor maçında bordo-mavili seyircilerin tribünlerde olmayacağı belirtildi

Torku Konyaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun, Trabzonspor kulübünün ilgili yazısı gereği, 2 Mart Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Torku Konyaspor-Trabzonspor A.Ş. maçına misafir takım taraftarlarının alınmamasına karar verdiği belirtildi. Trabzonspor kulübünün gerekçeli kararının yer aldığı, Konya Emniyet Müdürlüğüne gönderildiği belirtilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

"İlinizde oynanacak Torku Konyaspor-Trabzonspor maçına ilişkin aldığımız duyumlara göre, taraftarımız gerek şike olaylarını gerekse Türkiye Futbol Federasyonu ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından son dönemde verilen cezaları protesto etmek üzere, tribünde olay çıkaracaktır. Bu sebeple müsabakaya taraftarımızın alınmamasını, bu yönde gerekli kararın İl Spor Güvenlik Kurulu'nda alınması hususunu bilgilerinize arz ederiz."

Trabzonspor'un böyle bir müracaatta bulunmasının gerekçesi olarak "provakasyon yapılacak olması" sebebi ile ligde Fenerbahçe ile yapılacak 24. hafta mücadelesinde ceza almamak adına böyle bir başvuruda bulunulduğu belirtildi.

Bu konuda Hürriyetspor'a açıklama yapan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe maçına tedbir olarak böyle bir düşünce içine girdik, duyumlarımız vardı. Bu nedenle tedbir amaçlı böyle bir karar aldık" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)