BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor'a FIFA şoku!----

Trabzonspor'a FIFA şoku!

Trabzonspor'a FIFA şoku!
25 Eylül 2016 - 18:57 www.finansgundem.com

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde zamanında yapılmayan ödemeler nedeniyle FIFA'lık olan davalar bordo mavili kulübün yakasını bırakmıyor.

Daha önce birçok futbolcu ve kulüpleriyle ödemelerde yaşanan aksaklık nedeniyle problem yaşayan ve FIFA'lık olan bordo mavililerde bu kez de N'Doye ve Douglas'ın FIFA'daki davaları patlak verdi.

2015-16 sezonunda Hull City'den 3.15 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen N'Doye ve yine aynı sezon 1,5 milyon Euro'ya Dinamo Moskova'dan alınan Douglas için kulüplerinin FIFA'da açtığı davalar sonuçlandı.

Buna göre bordo mavililer bu iki oyuncu için kulüplerine taahhüt edilen ödemenin zamanında gerçekleşmemesi nedeniyle FIFA'da açılan davada toplam 2 milyon 300 bin Euro ödemeye mahkum edildi.

FIFA'nın karara bağladığı bu iki dosyayla ilgili bordo mavili kulübe bir yazı gönderdiği ve ödemenin 10 gün içerisinde yapılmasını istediği öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)