BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor:1 Eskişehirspor:4----

Trabzonspor:1 Eskişehirspor:4

Trabzonspor:1 Eskişehirspor:4
29 Aralık 2014 - 22:03 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 15. hafta son maçında Trabzonspor sahasında Eskişehirspor'a 4-1 yenildi.

Spor Toto Süper Lig’de 15. haftanın son maçında Trabzonspor sahasında Eskişehirspor’u ağırladı.

Eskişehirspor sahadan 4-1’lik skorla galip ayrılırken, ligde bu sezon ilk deplasman galibiyetini aldı ve puanını 16’ya çıkardı. Bu sezon ligde evinde ilk kez kaybeden Trabzonspor ise 22 puanda kaldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Eskişehirspor, 32. dakikada Mori’nin attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Orta sahada Yusuf Erdoğan'dan topu kapan Kamil Ahmet Çörekçi sağ taraftan topla birlikte süratle ilerledikten sonra pasını Rogelio Mori'ye aktardı. Rogelio Mori ceza sahasına girer girmez sağ çaprazdan yerden şutunu gönderdi ve top kaleci İbrahim Demir'in yanında filelerle buluştu.

İlk yarının kalan bölümünde iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, Eskişehirspor deplasmanda soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda daha kontrollü bir oyun sergileyen Eskişehirspor, Trabzonspor’un hatalarını değerlendirerek rakip kalede pozisyon aradı. Konuk ekip, 73. dakikada Ömer Şişmanoğlu ile farkı 2’ye çıkardı. Sağ kanattan taç kullanan Raheem Lawal pasını Ibrahim Sissoko'ya attı. Sissoko'da bekletmeden ara pasını Ömer Şişmanoğlu'na aktardı. Ömer Şişmanoğlu topu biraz sürdükten sonra ceza sahası içerisinde sağ çaprazdan sert, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu.

Bu golden sadece 3 dakika sonra Trabzonspor, Özer Hurmacı ile Eskişehirspor’a cevap verdi. Kevin Constant'ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Soner Aydoğdu ortasını ön direğe doğru gönderdi. O noktada topa iyi yükselen Özer Hurmacı kafayla şutunu çekti ve top filelerle buluştu.

Ancak Trabzonspor’un da gol sevinci fazla uzun sürmedi. 78. dakikada birkez daha sahne alan Ömer Şişmanoğlu, skoru 3-1’e getirerek takımına yeniden rahat bir nefes aldırdı. Sol kanatta topla buluşan Andaç Güleryüz pasını yerden altı pasın önünde bulunan Ömer Şişmanoğlu'na attı. Ömer de bekletmeden şutunu çekti ve top filelere gitti.

90 artı üçüncü dakikada Eskişehirspor’da Andaç Güleryüz, Trabzonspor ağlarını birkez daha havalandırdı ve skoru 4-1’e getirdi. Kalan bölümde başka gol olmazken, Eskişehirspor maçı 4-1’lik skorla kazanarak 4 hafta aradan sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)