BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor Antalyaspor'u ağırlıyor----

Trabzonspor Antalyaspor'u ağırlıyor

Trabzonspor Antalyaspor'u ağırlıyor
19 Aralık 2015 - 18:49 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor Avni Aker'de Antalyaspor'u konuk ediyor.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın daveti üzerine eski başkanlar Ahmet Celal Ataman, Sadri Şener, Nuri Albayrak, Mustafa Günaydın, Salih Erdem ve Özkan Sümer Antalyaspor karşılaşmasını şeref tribününden takip etti. Eski başkanlar bordo mavili atkı takarken, birbirleriyle uzun süre sohbet etti. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bordo mavili kulübün şanlı bir geçmişe sahip olduğunu dile getirerek, "Bizim için tüm başkanlarımız ve mazimiz çok önemlidir. Bu günlere bizi getiren herkese vefa borcumuz var. Özlenen tablo değil, olması gereken bir şey bu. Bundan sonra elimizden geldiği kadar bu yönde gayret sarf edeceğiz" diye konuştu.

Bu arada kale arkası tribününde Sadri Şener, "2010-2011 sezonu şampiyon başkanı haşgeldin" pankartı açılarak karşılandı.

EŞOFMANLARINI ÜŞÜYEN ÇOCUKLARA GİYDİRDİLER
Karşılaşma öncesi İstiklal Marşı’nın okunması sırasında, Trabzonsporlu futbolcular kendileriyle birlikte seramoniye çıkan çocukların üşüdüğünü görünce eşofman üstlerini çıkardı ve çocukların omzuna koydu.

ETO’O ÇİÇEK VERDİ
Maç öncesi Antalyaspor’un kaptanı Samuel Eto’o, tribündeki bordo mavili taraftarlara çiçek verdi. Eto’o’nun bu hareketi tribünlerden büyük alkış aldı. Bu arada Eto’o’nun ismi esame listesinde teknik direktör satırında da yer aldı.

3 DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, geçen hafta deplasmanda 3-0 kaybedilen Çaykur Rizespor maçının kadrosunda 3 değişiklik yaptı. Bordo mavililerde Çaykur Rizespor maçında ilk 11’de görev yapan Douglas, Salih ve Alper Uludağ Antalyaspor maçında görev yapmazken, bu oyuncuların yerine Aykut, Cavanda ve Erkan Zengin sahaya sürüldü.

DOSTLUK YEMEĞİ
Karşılaşma öncesi Trabzonspor yönetim kurulu tarafından Antalyaspor Kulübü yönetim kuruluna yemek verildi. Yemeğe Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, Genel Sayman Orhan İlarslan ve Altyapı Koordinatörü Suat Şen, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yemekte her iki kulüp yetkilileri birbirine karşılıklı olarak başarı dileyerek, maç anısına hediye sundu.

ŞENER KULÜBÜ ZİYARET ETTİ
Antalyaspor karşılaşmasını izlemek üzere kente gelen eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ni ziyaret etti. Başkan Muharrem Usta ile bir araya gelen Sadri Şener, "Ağır bir yükün altına girdiler. Çok iyi bir yönetim, umarım bu yükün altından da kalkarlar. Ne zaman ihtiyaç olursa yardıma hazırım" dedi.

SEYİRCİ TRİBÜNLERİ BOŞ BIRAKTI
Trabzonspor’un Gaziantepspor maçının ardından aldığı 2 maçlık seyircisiz oynama cezası Antalyaspor maçıyla sona erdi. Gençlerbirliği ve Eskişehirspor karşılaşmalarını seyircisiz oynayan ve kazanan bordo mavililerde taraftarlar Antalyaspor maçında tribünlerin büyük bölümünü boş bıraktı. Yönetimin bilet fiyatlarında da yüzde 50 indirime gitmesine rağmen maçı yaklaşık 7-8 bin dolayında taraftar takip etti. Yaklaşık 100 kişilik Antalyaspor taraftar grubu da misafir seyirci tribününden takımlarını destekledi.

ETO'O GOL ATARSA TARİHE GEÇECEK
Ligde üst üste 8 haftadır rakip fileleri havalandıran Samuel Eto'o, Trabzon maçını da boş geçmezse, G.Saray ve Türk futbolunun ‘Taçsız Kral’ lakaplı oyuncusu Metin Oktay ve Saffet Sancaklı’nın rekorunu egale edecek. 

Metin Oktay, G.Saray formasıyla 1962-1963 sezonunda, Saffet Sancaklı ise Kocaeli formasıyla 1995-1996 sezonunda üst üste 9 hafta fileleri havalandırmış ve bu alanda rekoru elinde bulunduran futbolcular olarak lig tarihine geçmişlerdi.

TRABZONSPOR - ANTALYASPOR

STAT: Avni Aker
SAAT: 19.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV
TRABZONSPOR: Onur, Aykut, Mustafa Yumlu, Aytaç, Cavanda, Mbia, Yusuf Erdoğan, Erkan, Mehmet Ekici, Özer, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Sadi Tekelioğlu

ANTALYASPOR: Fornezzi, Celustka, Diego, Lokman, Rıdvan, Sakıb, Makoun, Chico, Guilherme, Mbilla, Eto'o
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Uğurlu
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)