BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrabzon'da 5 öğretmen hayatını kaybetti, 11 okul karantinada----

Trabzon'da 5 öğretmen hayatını kaybetti, 11 okul karantinada

Trabzon'da 5 öğretmen hayatını kaybetti, 11 okul karantinada
19 Mart 2021 - 17:50 www.finansgundem.com

Vaka sayısında yükselme görülen Trabzon'da, Milli Eğitim İl Müdürü Hızır Aktaş, 5 öğretmenin korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi. Aktaş, il genelinde 45 öğretmenin pozitif olduğunu ve 11 okulun ise karantinaya alındığını ifade etti.

Sağlık Bakanlığı verilerine göre en riskli iller arasında bulunan Trabzon'da pandemi döneminde 5 öğretmenin hayatını kaybettiği belirtildi. Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, kentte 45 öğretmenin Covid-19 testinin pozitif olduğunu ve 11 okulun da karantinaya alındığını söyledi.
Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada kentte 12 bin öğretmenin görev yaptığını belirterek pandemi döneminde 5 öğretmenin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Hayatını kaybeden öğretmenler için çok üzgün olduğunu belirten Aktaş, “Belli bir tecrübesi olan arkadaşlarımız kaybettik. Bundan sonra umarım hiçbir vatandaşımızı kaybetmeyiz” dedi.

45 ÖĞRETMEN POZİTİF

Son dönemde vakaların artmasıyla birlikte öğretmenlerin de corona virüsüne yakalandığını kaydeden Aktaş, “Aktif görev yapan 12 bin öğretmen arkadaşım var. Testi pozitif çıkıp şu an için tedavi gören 45 öğretmenimiz bulunuyor. 70 öğretmen arkadaşımız da temaslı olduğu için karantinaya alındı. Kentte bulunan 11 okul ise karantina tedbirleri kapsamında kapatıldı” diye konuştu.

Yüksek riskli ilde korona virüs denetimi: 3 odada 61 kişi bulundu

 

Korona tedbirlerine uymayanları vuruyorlar

 

Öğretmenler karantinada! Eğitime ara verildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)