BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivToyota'dan kaçırılmayacak fırsat!----

Toyota'dan kaçırılmayacak fırsat!

Toyota'dan kaçırılmayacak fırsat!
13 Mayıs 2016 - 15:40 www.finansgundem.com

Büyük bir kampanya başlatan Toyota bayisi GTC Global Dolapdere’de 6 bin TL indirim, 6 ay taksit erteleme ve uygun faiz fırsatları başladı

Toyota Plaza GTC Global Grup Dolapdere, baharı yaşadığımız şu günlerde büyük bir kampanya başlattı. Toyota Plaza GTC Global Grup Genel Müdürü C. Taner Yeşiltepe, avantajlarla dolu kampanyayla Mayıs ayına özel kaçırılmayacak bir fırsat sunduklarını belirterek, “Yepyeni bir Toyota ile Yepyeni bir Bahara Merhaba” kampanyasında 6 bin TL’ye varan indirimlerin yer aldığını söyledi.

Kampanya detayları hakkında bilgi veren Yeşiltepe, şunları söyledi: “Kampanya kapsamında 6 ay taksit erteleme uygulaması, uygun faiz ve vade seçenekleri ile üstün teknolojiye sahip bir Toyota modeline sahip olmak şimdi çok daha kolaylaşıyor. Mayıs kampanyasında sınıfının en gözde otomobilleri arasında bulunan Yaris 1.550 TL'ye varan indirim ile yer alırken, Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Corolla’nın benzinli modellerindeki 3 bin TL’lik indirim de devam ediyor.”

3 BİN TL İNDİRİM, SIFIR FAİZ FIRSATI

Toyota Plaza GTC Global Grup Genel Müdürü C. Taner Yeşiltepe, diğer avantajları da şöyle sıraladı: “Teknolojik özellikleri, dikkat çekici tasarımı ve üstün off-road yeteneklerinin yanında SUV tarzı mükemmel bir sürüş konforu sunan Hilux, kampanya kapsamında 3 bin TL’lik bir indirim veya sıfır faiz seçeneği ile sunuluyor. Kompakt ve çevik tasarımının yanı sıra sessiz ve çevreci motoruyla benzersiz bir sürüş keyfi sunan Yaris Hybrid ise 59 bin 900 TL’den başlayan fiyatların yanı sıra 6 bin TL’ye varan indirim veya sıfır Faiz seçeneği ile bahar kampanyasına dahil oluyor.”

48 AYA VARAN VADE

C. Taner Yeşiltepe, ayrıca, “Kaçırılmayacak fırsatlar sunulan mayıs ayı kampanyasında yüzde 1,25’den başlayan faiz oranları ve her bütçeye uygun 48 aya varan vade seçenekleri de yer alıyor. Bu kampanya ile Toyota sahibi olanlar, ödemelerine isterlerse 2016 yılının Kasım ayında başlayabiliyorlar. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda “takas” imkanı da bulunuyor.” diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)