BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivToyota Türkiye’nin CEO'su belli oldu----

Toyota Türkiye’nin CEO'su belli oldu

Toyota Türkiye’nin CEO'su belli oldu
02 Aralık 2021 - 14:34 www.finansgundem.com

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ Genel Müdürü ve CEO’su Toshihiko Kudo, görevini 1 Ocak itibarıyla Erdoğan Şahin'e devredecek.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye'de üst düzey görev değişimi yaşandı. Şirketin Genel Müdürü ve CEO'su Toshihiko Kudo'nun Japonya'da yeni görev üstlenmesiyle yerine Erdoğan Şahin’e devredecek. Şahin, görevi 1 Ocak itibarıyla devralacak.

İTÜ Uçak Mühendisliği Bölümü'nden 1987'de mezun olan Şahin, Toyota kariyerine 1992'de yeni kurulmuş olan Toyotasa organizasyonunda kalite mühendisi olarak başladı. İki yıllık Toyota Japonya eğitimi sonrası, 1994'te Türkiye'de üretilen ilk Toyota modeli olan 7. nesil Corolla'nın üretim hazırlıklarını yapan ekipte yer aldı.

Sonraki yıllarda, üretilen tüm yeni modellerin devreye alınmasında aktif görev alan ve Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye'de farklı bölümlerde üst düzey sorumluluklar üstlenen Şahin, 2013'te 4 yıl sürecek Brüksel merkezli Toyota Avrupa Lojistik Direktörlüğü görevine atandı.

Sonrasında 2017'de Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak kariyerine devam eden ve 2020 Ağustos'ta atandığı Toyota Çekya Fabrikasında proje şef liderliği görevini halen yürüten Şahin, 1 Ocak'ta Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ Genel Müdürü ve CEO'su olarak yeni görevine başlayacak.

Toyota ABD'de otomobil batarya tesisi kuracak

 

Toyota küresel üretimini yüzde 15 düşürecek

 

Toyota, 27 üretim bandını durduracak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)