BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Torba kanun teklifi' TBMM'de----

'Torba kanun teklifi' TBMM'de

'Torba kanun teklifi' TBMM'de
01 Mart 2021 - 12:49 www.finansgundem.com

Mobil telefon kapsama alanının ve internet hizmeti alt yapılarının yaygınlaştırılmasını teşvik edecek torba kanun teklifi Meclis Başkanlığı'na sunuldu.

Mobil telefon kapsama alanının ve internet hizmeti alt yapılarının yaygınlaştırılmasını teşvik edecek düzenleme yapılacak. İhalesi 15 Mart 2020'den sonra yapılmış ancak uygulama sözleşmesi imzalanmamış yap-işlet-devret projelerine ilişkin, özel bütçeli kuruluşun yanında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da borç üstlenim anlaşmasında taraf olacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) çeşitli teşvikleri içeren bir kanun teklifi gündeme geldi. AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ve AK Parti'li milletvekili arkadaşlarının imzasını taşıyan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nde, mobil telefon kapsama alanının ve internet hizmeti altyapılarının yaygınlaştırılmasının teşvik edilmesi, nakil sırasında yakalanan küpesiz buzağı, kuzu ve oğlaklar ile gebe hayvanların kesime sevk edilmesi uygulamasına son verilmesi gibi düzenlemeler yer alıyor.

Yasa teklifinde, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanında alan kılavuzlarının görev yapmaya devam edebilmeleri, TCDD ve TCDD Taşımacılık AŞ’nin bütçelerinin Hazine tarafından desteklenmesine devam edilmesi ile ilgili düzenlemeler de bulunuyor.

Vergi Kanunu'nda değişiklikler Resmi Gazete'de

 

TSK personeline ilişkin kanun teklifi yasalaştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)