BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemToplanan müsilaj miktarını açıklandı----

Toplanan müsilaj miktarını açıklandı

Toplanan müsilaj miktarını açıklandı
21 Haziran 2021 - 16:41 www.finansgundem.com

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum müsilaj seferberliğinde bugüne kadar 4.929 metreküp müsilajın toplanarak düzenli depolama sahalarına gönderildiğini açıkladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabı üzerinden bugüne kadar toplanan müsilaj miktarını açıkladı.

Bakan Kurum, müsilaj seferberliğinin on üçüncü gününde 383 metreküp ile toplamda 4.929 metreküp müsilajın düzenli depolama sahalarına gönderildiğini söyledi.

20 Haziran itibarıyla İstanbul'da 1.771, Kocaeli'de 366, Bursa'da 133, Tekirdağ'da 153, Balıkesir'de 526, Çanakkale'de 428, Yalova'da 1.552 metreküp müsilajın 293 bölgedeki çalışmalarla Marmara Denizi'nden temizlendiğini belirten Bakan Kurum, "Denetim çalışmalarımızda, on üçüncü günümüzü toplamda 4 bin 980 denetimle tamamladık. Mevzuata aykırı davranan işletmelere kapatma dahil her türlü cezai işlemi uygulayacak, işletme ve gemilerin denizimizi kirletmelerine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Marmara Hepimizin düsturuyla sahada her gün daha çok çalışarak denizimizi temizliyoruz. Tek kapalı denizimiz, ülkemizin göz bebeği Marmara Denizi'mizi eski maviliğine hep birlikte kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.

Müsilajdan sonra kıyılarda yeni tehlike

 

Çanakkale'de müsilajın deniz altındaki görüntüsü tedirgin etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)