BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTopbaş yağmurlar için ne dedi?----

Topbaş yağmurlar için ne dedi?

Topbaş yağmurlar için ne dedi?
03 Haziran 2014 - 13:48 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentte su baskınlarına neden olan yağışla ilgili konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İstanbul'u esir alan ve birçok yerde su baskınlarına sebep olan yağışlar için "Yağmurlar zaman zaman mevsim ortalamalarının çok üzerinde düşmekte. Bunu bütün Avrupa ve dünya kentlerin de görmekteyiz.  Türkiye'de de maalesef bunu görüyoruz. Son 80 yılın en kurak dönemi yaşanırken bir taraftan da büyük bir afet boyutunda ki, çekilen fotoğrafları da gördünüz. Gökyüzü sanki denizle buluşuyor, ciddi bir yağış var" dedi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan03 Haziran 2014 18:07

    Deprem olur suç AKP sel olur suç AKP at gozlukluler bir zamanlar cop patliyordu ozaman neredeydiniz Lisa donma gezerdiniz

  • tarık03 Haziran 2014 15:43

    yeşili yok ettin istanbulda ataköyde sahili halka kapattın kartalda sahilde tahta perde çektin ormanlık bölgeye ağaçların kesildiğini kimse görmesin diye birde çıkmış konuşuyorsun üsküdarı sel almış umurundamı bilgisizsin bunu itiraf et artık çek git yerine gençler gelsin.

  • kerem03 Haziran 2014 15:32

    a bire cahil yeşili yok ettiniz toprakmı kaldı suyu çekecek utanma yok sıkılma yok yapamıyorum diye gitme yok yaşlısınız artık bu iş size göre değil belli oldu.