BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTonlarca mandalinayı geri gönderdiler----

Tonlarca mandalinayı geri gönderdiler

Tonlarca mandalinayı geri gönderdiler
18 Ekim 2013 - 19:09 www.finansgundem.com

Yine aynı ülke..

Rusya'nın Karadeniz kıyısı Novorossiysk ve Tuapse kent limanlarında Federal Bitki Koruma ve Karantina Servisi (Rosselhoznadzor) yetkilileri, Türkiye'den ithal edilen 170 ton mandalinada Akdeniz sineği çıktığını ifade etti.
Cihan Haber Ajansı'na(Cihan) açıklamada bulunan Rosselhoznadzor Basın Sözcüsü Aleksey Alekseyenko, 'Türkiye'den Novorossiysk ve Tuapse limanlarına getirilen yaklaşık 170 ton mandalina kontrol edildi. Laboratuvarda yapılan araştırmada ürünlerde tehlikeli haşarat sayılan Akdeniz sineği tespit edildi. 170 ton mandalinanın Türkiye'ye geri gönderilmesine karar verdik.' dedi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • memduh19 Ekim 2013 00:04

    o mandalinalar sınırda imha edilmeli yurda sokulmamalı.

  • SABUNCU.18 Ekim 2013 20:29

    Eyvah hepside bizim PAZARLARDA satılacak.ben kesinliklen almayacağı nedeni ise dışarıya giden mallar hep ucuzagidiyor ama kendi vatandaşına gelince yüksek fiyat çekiyorlar işte bu yüzden almayacağım varsın malları ellerinde kalsın nasıl fiyatları bir anda indirirler.