BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTolunay Kafkas lig için iddialı----

Tolunay Kafkas lig için iddialı

Tolunay Kafkas lig için iddialı
14 Şubat 2015 - 18:01 www.finansgundem.com

Kasımpaşa karşılaşmasında iyi bir oyun ortaya koyan Karabükspor'un hocası Kafkas iddialı konuştu

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında, sahasında Kasımpaşa'yla golsüz berabere kalan Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, oyunun genelinde elde ettikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. 

Kafkas, "Maalesef elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Oyunun büyük bir bölümünde hakim olan taraf bizdik. Sadece sonuç alamadık. Oyuncular gelişiyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın Kardemir Karabükspor bu ligde kalacak. İçerde kaybettiğimiz puanları dışarıda kazanacağız. Çok iyi bir hava yakaladık. Bu havayı devam ettireceğiz" dedi.

'2 takımda bir puana razı oldu'

Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze ise ligde çıkış arayan 2 takımın karşılaşmasının zor geçtiğini ifade ederek, "Zor bir dönem. Kolay olmuyor, gol girmiyor. Bu takımın içerisinde gerginlik, güvensizlik yaratıyor. Sakatlığı nedeniyle İsakson'un yerine bu sene ilk kez ligde oynayan yedek kalecimiz Ertaç'ı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Beklediğimiz bir maç oldu. Bir golde her şey değişirdi. Hücum bölgesinde biraz erken bir hamle denedim. Bizde rakipte gol bulamadı. Her 2 takımda bir puana razı oldu" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)