BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTolgay Arslan'dan dürüm isyanı----

Tolgay Arslan'dan dürüm isyanı

Tolgay Arslan'dan dürüm isyanı
26 Şubat 2019 - 04:21 www.finansgundem.com

Eski takımına karşı ilk kez forma giyen Fenerbahçeli Tolgay Arslan, siyah-beyazlı kulüpten ayrılmasına neden olarak gösterilen maç öncesi tost yeme iddiasını yalanladı

Devre arasında olaylı bir şekilde Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Tolgay Arslan, ilk kez eski takımına karşı forma giydi. Arslan, derbi sonrasında 'Dürüm olayı'na açıklık getirdi.

Derbiyi değerlendiren Tolgay, "İlk yarı çok kötü oynadık. İlk yarı bitince ben taraftara bakmıştım, bunu çevireceğimizi gördüm. Bütün takıma teşekkür ediyorum. Benim için zor bir maç oldu. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Maalesef bugün burada 2 puan kaybettik" dedi.

Beşiktaş'tan ayrılmasına neden olduğu iddia edilen, maç öncesi dürüm yeme hadisesiyle ilgili de konuşan Tolgay, "Beşiktaş taraftarına bir mesaj söylemek istiyorum. O gün ne dürüm yedim, ne de başka bir şey" ifadelerini kullandı.

Vodafone Park'ta oynanan maçta, siyah-beyazlılar taraftarlar, dürüm pankartıyla Tolgay'a gönderme yapmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)