BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTolgay Arslan uçaktan yaralı indi----

Tolgay Arslan uçaktan yaralı indi

Tolgay Arslan uçaktan yaralı indi
27 Ocak 2015 - 00:26 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay bu akşam İstanbul'a gelirken, gurbetçi futbolcunun sağ elinin sarılı olduğu dikkat çekti

Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan, Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla saat 19.25'de Hamburg'dan İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tolgay Arslan, "Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim. Buraya şampiyonluk için geldim. İnşallah bunu beraber yaşayacağız" dedi.

HACIOSMANOĞLU SORULUNCA SADECE GÜLÜMSEDİ

Bir gazetecinin Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisi hakkında açıklamaları sorulması üzerine Tolgay Arslan gülümseyerek yanıtsız bıraktı. Bu arada bileği sarılı olduğu görülen Tolgay Arslan, ufak bir kaza geçirdiğini, önemli bir durumun olmadığını söyledi. Tolgay Arslan bugün sağlık kontrolünden geçecek.


 
BABA ARSLAN: TRABZONSPOR BAŞKANIYLA YAPILAN GÖRÜŞMEDE BEN YOKTUM

Bu arada Trabzonspor yönetiminin eleştirilerine hedef olan Tolgay Arslan'ın babası Erhan Arslan, bordo mavili yöneticilerle yapılan görüşmede kendisinin olmadığını söyledi. Erhan Arslan, “Ben zaten Tolgay'ın Türkiye'de oynamasına da karşıydım. Ben onun Bundesliga veya başka bir Avrupa liginde futbol oynamasından taraftarım. Ancak o kendi görüştü. Benim dışımda olaylar gelişti” dedi.

Tolgay'ın önce Trabzonspor ile görüşüp el sıkıştığı sonra da Beşiktaş'a imza attığını hatırlattığımızda ise Baba Arslan “Trabzonspor Başkanı veya yöneticilerle ne konuşuldu ne anlaşıldı ben bilmiyorum. Ben görüşmelerde yoktum” dedi. Bu süreçte Tolgay ile konuştunuz mu yönündeki bir soruya ise “İnanın8 haberim yok. Tolga beni bugün akşam (dün) arayıp gelişmeleri bildirecek. Ben de öğreneceğim” dedi.

FORMA NUMARASI 18

Tolgay Arslan'ın Beşiktaş'ta giyeceği forma numarasının sorulması üzerine de Torunoğulları, milli futbolcunun siyah-beyazlı ekipte 18 numaralı formayla mücadele edeceğini söyledi. Tolgay'ın, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)