BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTolga Egemen'in gizlice evlendiği ortaya çıktı----

Tolga Egemen'in gizlice evlendiği ortaya çıktı

Tolga Egemen'in gizlice evlendiği ortaya çıktı
08 Nisan 2019 - 10:51 www.finansgundem.com

Günaydın yazarı Bülent Cankurt, ünlü bankacı Tolga Egemen'in gizlice evlendiğini kaleme aldı.

26 yaşında Garanti Bankası'nda müdür, 30 yaşında genel müdür yardımcısı olan, 42 yaşında herkesi şaşırtıp iş hayatını bırakan Tolga Egemen, meğer damat olmuş da, haberimiz olmamış! Evet, yanlış okumadınız… İki yıl büyük aşk yaşadığı ve evlenmek için 17 Temmuz 2010'a gün aldıkları Derin Mermerci ile dostça ayrıldıktan sonra Ece Sükan ile üç yıllık ciddi bir ilişki yaşayıp evliliğin eşiğinden dönen Tolga Egemen, sonunda şeytanın bacağını kırmış!

ŞUBAT'TA EVLENMİŞLER

Tolga Bey ile yanındaki güzel hanımefendiyi, Mamut Art Project'in açılış davetinde görünce merak edip araştırdım. Meğer yanındaki kişi, Şubat ayında nikah masasına oturduğu eşi Sude Hanım'mış. Gizliliği çok seven Tolga Bey, izdivacını bile gizlemeyi başarmış. Tabii; ta ki bana yakalanıncaya kadar!!!

DÜĞÜNÜNDE GİTAR ÇALMIŞ

Tolga Egemen, düğünü için Etiler'deki La Scarpetta'yı kapatmış ve sadece çok yakın dostlarını davet etmiş. Düğünde, davetliler arasında bulunan Nil Karaibrahimgil ile Şebnem Ferah şarkı söylemiş; Egemen de gitarı ile eşlik etmiş. Kime sorsam Nuh deyip peygamber demediği için ancak bu detayları bulabildim! Allah bir yastıkta kocatsın.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Can08 Nisan 2019 13:18

    Finans şirketlerinde görev almış- görevde Olan binlerce genel müdür yardımcısı vardır. Tolga egemen de kimmiş; sıradan insanları magazinleştirmeyin. Amacınız ne sizin kuzum!