BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTokyo'da yeni rekor: Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiler----

Tokyo'da yeni rekor: Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiler

Tokyo'da yeni rekor: Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiler
10 Kasım 2022 - 06:34 www.finansgundem.com

Tokyo'da 'Tanaka Hirokazu' isimli 178 kişi, aynı isimde buluşanlar rekoruyla bir araya gelerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.


'Tanaka Hirokazu Federasyonu', ABD'de 2005'te 'Martha Stewart' isminde 164 kişinin buluşma rekorunu kırmak için, aynı isimlerdeki kişileri Japonya'nın başkenti Tokyo'ya davet etti.


Yaşları 3 ile 80 bandında değişiklik gösteren ve Tokyo'da bir araya gelen 'Tanaka Hirokazu' isimli kişiler, aynı isim ve soyadında buluşanlar alanında Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Yeni rekor için yurt içi ve yurt dışı lokasyonlardan Tokyo'nun Şibuya bölgesine gelen 'Tanaka Hirokazu'lar buluştukları noktada 5 dakika geçirme koşulunu yerine getirdi.


Federasyonda yetkili olan Tanaka Hirokazu, rekor denemesinin 2011'deki 71 kişi ve 2017'deki 87 kişinin buluştuğu denemeler sonrası başarısız olmasının ardından, üçüncü defada başarıldığını söyledi.

''Saddece burada olmakla başardık''
Tanaka Hirokazu aynı zamanda, ABD'de kayıtlara geçen önceki rekorun kırıldığına dikkat çekerek, "Hiçbir şey üretmeden, sadece burada olmakla, bir konuda dünyanın bir numarası olmayı başardık" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)