BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTokyo 2020 Olimpiyatları iptal edilmeyecek----

Tokyo 2020 Olimpiyatları iptal edilmeyecek

Tokyo 2020 Olimpiyatları iptal edilmeyecek
14 Şubat 2020 - 17:48 www.finansgundem.com

Tokyo Olimpiyat Organizasyonu ile Uluslararası Olimpiyat Komitesi yaptığı ortak açıklamada, salgın sonrası 2020 Oyunları için yapılmış bir ‘B planı’ olmadığını, olimpiyatların belirlenen tarihte gerçekleşeceğini açıkladı

Dünya çapında yüzlerce kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs salgını nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyatları’nın iptal edilebileceği söylentilerine resmi yanıt geldi.

Tokyo Olimpiyat Organizasyonu ile Uluslararası Olimpiyat Komitesi yaptığı ortak açıklamada, salgın sonrası 2020 Oyunları için yapılmış bir ‘B planı’ olmadığını, olimpiyatların belirlenen tarihte gerçekleşeceğini açıkladı.

Tokyo Olimpiyat Organizasyon Komitesi Başkanı Yoshiro Mori ile Uluslararası Olimpiyat Komitesi Koordinasyon Komisyonu Başkanı John Coates düzenledikleri basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

'Oyunların iptali ya da taşınması gibi bir durum da söz konusu değil'

"Dünya Sağlık Örgütü’den aldığımız tavsiyeler doğrultusunda herhangi bir acil durum planı yapmadık" diyen Coates, "Oyunların iptali ya da taşınması gibi bir durum da söz konusu değil" şeklinde konuştu.

Tokyo Organizasyon Komitesi Başkanı Yoshiro Mori ise yaptığı açıklamada, an itibariyle olimpiyat oyunlarının iptali ya da ertelenmesini düşünmediklerini söyledi.

Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve diğer kent, bölge ve ülkelere yayılan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) bulaştığı kişi sayısı 64 bin 400'ü geçmiş durumda.

 
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)