BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTOKİ yeni projelerini duyurdu----

TOKİ yeni projelerini duyurdu

TOKİ yeni projelerini duyurdu
12 Ağustos 2020 - 11:24 www.finansgundem.com

TOKİ, Başakşehir'de hayata geçireceği iki yeni projesinin ihale tarihlerini açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul’da toplam 1.446 konut inşa edecek. Bunlar birinci ve ikinci etap şeklinde 2’ye ayrılacak. Her iki proje de Başakşehir Kayabaşı bölgesinde gerçekleştirilecek.

652 KONUTLUK BİRİNCİ ETAP

Hürriyet'ten Kübra Genç'in haberine göre, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi’nde yapılacak konutlardan birinci etabın ihalesi 16 Eylül 2020 tarihinde saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Toplamda 652 konuttan meydana gelecek birinci etapta 6 adet dükkan yer alacak.

İKİNCİ ETAPTA DAHA ÇOK KONUT OLACAK

Yine Kayabaşı Mahallesi’nde inşa edilecek ikinci etaptaki toplam konut sayısı ise 794 olarak belirlendi. İhalesi 17 Eylül’de saat 14.00’te düzenlenecek.

TOKİ’nin ikinci etap projesinde ayrıca çok sayıda dükkan yer alacak.

BAŞVURULAR BELLİ OLDU MU?

Henüz başvuru tarihleri belli olmadı. Başvuru tarihleri belli olduğunda, başvuru kurallarına uygun bir şekilde başvuru yapılabilir. Sonrasında kuralar çekilecek ve hak sahipleri belirlenecek.

Kuralar ve başvurular için öncelikli olanlar şehit aileleri, harp ve vazife malulleri, dul ve yetimlerin yanı sıra engelli vatandaşlarımıza belli bir kontenjan ayrılıyor. Bunun yanı sıra emeklililer için de özellikle kontenjan ayrılıyor.

10 BİN KONUT

İstanbul'da 10 bin yeni konut planlayan TOKİ’nin Tuzla, Arnavutköy ve Başakşehir’deki konutları için başvurular 16 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında kabul edilmişti. Mart ayında ise Hoşdere ihalesi 353 konutluk inşaat için yapılmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)