BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTOKİ taksitlerine erteleme----

TOKİ taksitlerine erteleme

TOKİ taksitlerine erteleme
03 Nisan 2020 - 16:40 www.finansgundem.com

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum TOKİ taksitleriyle ilgili, "Vatandaşlarımızın 3 aylık taksitlerini öteledik" dedi. Kurum ayrıca, bu sabah Van'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybının söz konusu olmadığını bildirdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum belediyelere korona virüsle mücadele konusunda her türlü desteğin verildiğini belirtti ve 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti.

Bakan Kurum'dan satır başlıkları:

TOKİ taksitleiryle ilgili "Vatandaşlarımızın 3 aylık taksitlerini öteledik" dedi.

BELEDİYELERE KORONA VİRÜSLE MÜCADELEDE DESTEK

Bakan Kurum belediyelere korona virüsle mücadele konusunda her türlü desteğin verildiğini belirtti. Kurum, maske ve eldivenlerin çöpe atılmasıyla ilgili olarak, "Tıbbi atık olarak değerlendirmek kişinin sağlığıyla ilgili" dedi.

65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçları ile ilgili VEFA grubu bünyesinde valiliklere gelen talimatları, belediyelerimiz ve diğer kurumlar vatandaşlara yardım elini uzatmak suretiyle süreci yürütüyor.

Kentsel dönüşüm hız kesmiyor

Elazığ'da kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Kurum, "Elazığ'da 19 bin bağımsız bölümün çalışmasını başlattık. 11 binanın temeli atıldı "dedi. İstanbul'daki kentsel dönüşüm hakkında da bilgi veren Bakan Kurum, "Belirlediğimiz noktalarda çalışmalarımızı süratle sürdürüyoruz. Bizim isteğimiz vatandaşlarımızın riskli binalarda oturmaması, biz riskli binaların tespiti noktasında bakanlık olarak tüm desteği vermeye hazırız. 1.5 milyon konutun dönüşümünü gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

Alternatif kampanyalar süreci baltalar

CHP'li belediyelerin devletten izinsiz yardım kampanyası düzenlemesiyle ilgili konuşan Kurum, "Bir salgın vakası var. Bu süreçte birliğimizi korumak zorundayız. Her ilin kendine özgü bir durumu vardır. Valilik bünyesinde oluşturulan vefa grubunda herkes var. Böyle bir süreç varken, başka bir kampanya düzenlemek süreci baltalar" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)