BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTOKİ Başkanı nasıl bir evde oturuyor?----

TOKİ Başkanı nasıl bir evde oturuyor?

TOKİ Başkanı nasıl bir evde oturuyor?
07 Kasım 2016 - 08:43 www.finansgundem.com

Her yıl on binlerce ev yapan ve satan TOKİ'nin Başkanı Ergün Turan nasıl bir evde oturuyor. Milliyet yazarı Abdullah Karakuş bugünkü köşesinde bunun yanıtı verdi. İşte o yazı;

TOKİ, her yıl on binlerce ev yapıyor. TOKİ Başkanı’nın nerede oturduğu merak edilir. ‘Villa mı, rezidans mı acaba?’ diye.

Bunu TOKİ Başkanı Ergün Turan’a sorunca Ankara’da 2+1’de kirada oturduğunu öğrendim.

Turan’ın İstanbul’daki evi ise 3+1’miş. Merter’de 20 yıldır aynı dairede oturduğunu belirten Turan, “Ailem İstanbul’da, 4 çocuğum var. 3 oğlumuz bir odada, kızımız bir odada kalıyor, sığıyorum. Mahallemiz çok güzel. Orası kendi evim. Alıştık oraya. Esnafımız, berberimiz, eczanemiz var. Ankara’da ise 2+1’de kirada oturuyorum. Kirayı kendim veriyorum. Lojman değil” dedi.

TOKİ 13 yılda Türkiye genelinde 750 bin konut yapmış. Sadece bu yıl 64 bin sosyal konut yapan TOKİ, önümüzdeki yıl ise rekor rakam olan 75 bin konuta ulaşmayı hedefliyor.

Son 2.5 yıldır yatay mimariyi esas alan TOKİ’nin ana sloganı ise ‘Hiç bir şehirde en yüksek bina TOKİ binası olmayacak.” Eskişehir, Gaziantep, Trabzon’daki stadyumları bitirmek üzere olan TOKİ, Suriye sınırında da 600 kilometre duvar örüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)