BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivTogg gelecek hafta satışta----

Togg gelecek hafta satışta

Togg gelecek hafta satışta
11 Mart 2023 - 15:53 www.finansgundem.com

MÜSİAD'da konuşan Teknoloji Bakanı Yardımcısı Fatih Kacır önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan Togg'un Türkiye Yüzyılı'nda yeni atılımların öncüsü olacağını belirtti. Kacır, deprem bölgesinin kalkınması için yapılan çalışmalara da değindi

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, "Şimdi önümüzde büyük bir fırsat penceresi var. Bu hafta Allah'ın izniyle Türkiye'nin otomobili Togg satışa çıkıyor olacak. Önümüzdeki günlerde Togg milletimizle buluşuyor olacak." dedi.

Kacır, Türkiye'nin bugün bölgesinin parlayan üretim üssü haline geldiğini belirterek, "Bugün Türkiye otomotivde Avrupa'nın dördüncü, dünyanın 14. büyük üreticisi oldu. Şimdi önümüzde büyük bir fırsat penceresi var. Bu hafta Allah'ın izniyle Türkiye'nin otomobili Togg satışa çıkıyor olacak. Önümüzdeki günlerde Togg milletimizle buluşuyor olacak." dedi.

Kacır, MÜSİAD Genel Merkez binasında gerçekleştirilen Genç MÜSİAD'ın 15. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ülkenin büyük bir felaketle mücadele ettiğini, yaraların hep birlikte sarılacağını söyledi.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

TOGG'dan önemli NFT açıklaması

Togg'un test araçları seyir halindeyken görüntülendi

Togg ön spraişi için NFT açık artırmasıyla tekrar başlıyo

NFT koleksiyonu ile Togg'a ön sipariş hakkı!

TOGG'dan küresel teknoloji markası ile işbirliği

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)