BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivTOGG, C-Sedan için start verdi----

TOGG, C-Sedan için start verdi

TOGG, C-Sedan için start verdi
12 Kasım 2021 - 10:55 www.finansgundem.com

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, "C segment sedanla ilgili çalışmalarımıza da başladık" dedi.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, test süreçleri devam eden SUV model yerli elektrikli otomobilin yanında 'C segment' otomobil için çalışmalara da başlandığını duyurdu.

Halihazırda test süreçleri akredite test merkezlerinde başlayan TOGG'un, şasi prototipi yol testi, dayanım testi, aerodinamik ve aeroakustik testleri planlandığı şekilde devam ediyor.

TOGG'un elektrik şarj istasyonlarına ilişkin standartlar belirlendi

Türk Standardları Enstitüsü tarafından "Elektrikli Araç Şarj Üniteleri ve İstasyonları-Kurulum ve Güvenlik Gerekleri Standardı" hazırlandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın hazırlandığını duyurduğu elektrikli araç şarj üniteleri ve istasyonları hakkındaki iki standardın detayları belli oldu. Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan "Elektrikli Araç Şarj Üniteleri ve İstasyonları-Kurulum ve Güvenlik Gerekleri Standardı"nda, şarj üniteleri ve istasyonların kurulumu için elektriksel gerekler, ünitelerin yerleştirilecekleri yerlerle ilgili konum, şarj yönteminin seçimi, ünitelerin montajı ile ilgili tavsiyeler ve işaretleme gerekleri yer alıyor.

TOGG'un 0-100'ü belli oldu: 4,8 saniye

 

TOGG'dan yerli otomobil paylaşımı: Yeni Lige yolculuk

 

Bakan Varank TOGG'un banttan iniş tarihini açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)