BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTMSF ne kadar temiz?----

TMSF ne kadar temiz?

TMSF ne kadar temiz?
11 Eylül 2016 - 09:48 www.finansgundem.com

Star'dan Ersoy Dede bugünkü yazısında Fethullahçı Terör Örgütü'nün finansal ayağıyla mücadelede kritik öneme sahip TMSF'den FETÖ üyelerinin tamamen temizlenmemiş olabileceğini söyledi

İşte Ersoy Dede'nin Star'da yer alan o yazısı

FETÖ’ye finans sağladığı gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan firari Akın İpek’in 10 milyar dolar değerindeki 18 şirketi TMSF’ye devredildi. TMSF, gerektiğinde şirketlerin varlıklarının satılmasına veya feshi ile tasfiyesine karar verebilecek. Bu, FETÖ’nün finans ayağıyla mücadelede yeni dönem anlamına geliyor.. Bu rakam bugün İpek’in 10 milyar dolarlık malı-mülkü olur, yarın bu daha da büyür..  Bu noktada millet adına böyle bir tasarrufta bulunan yapının gerçekten tüm FETÖ unsurlarından temizlenip temizlenmediğini bilmiyorum..  Bakın bir örnek vereceğim size.. Örgütün en önemli Finans ayağı olan Bank Asya’nın iştiraki Işık Sigorta’ya, TMSF tarafından atanan genel müdür, Niyazi Koçak.. Bir seneden fazla görev yaptı orada.. TMSF’nin memuru olarak.. 20 Temmuz günü, yani darbe girişiminden sonra, örgüt bağlantısı ortaya çıkınca görevden alındı.. Kardeşi darbeci general Bekir Koçak.. Şimdi soruyorum, TMSF  böyle bir yanlışa nasıl düştü?.. Yeniden TMSF Başkanı’nın yanıltılmayacağı ne belli?.. Işık Sigorta’da, girilmesi en mahrem yerlere giren Niyazi Koçak, bugün ‘delil’ sayılabilecek herşeyi, devlet adına orada görevli iken imha etti.. Kim verecek bunun hesabını?.. Şimdi milyarlarca dolarlık emanetler alıyor TMSF.. Büyük vebal.. Umarım yeteri kadar temizlenmiştir orası örgüt unsurlarından.. 

(Ersoy Dede / Star)

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim11 Eylül 2016 21:41

    EL KONAN FETÖCÜLERİN TÜM VALLARI TÜRK VARLIK FONUNA KATILMALIDIR.BÖYLECE VARLIKLARI TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLUR

  • acil aksiyon planı lazım.11 Eylül 2016 21:39

    acil tmsf, spk içindeki FETÖ cüler temizlenmeli. 1. kriter master, doktora yapanlar.. fetöcüler genelde bu taktikte olur..

  • çok önemli..11 Eylül 2016 21:39

    TMSF ye FETÖ ile kesinlikle ilişkisi olmayan kişiler alınmalı. kesinlikle etkin temizlik yapılmalı. SPK içi FETÖ kaynıyor..acil müdahale edilmeli.

  • umut görece11 Eylül 2016 10:16

    gübre fabrikasındaki fetocu teröristler temizlendimi acaba