BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTKYD’den 'Özel Sermaye Fonları'yla ilgili eğitim semineri----

TKYD’den 'Özel Sermaye Fonları'yla ilgili eğitim semineri

TKYD’den 'Özel Sermaye Fonları'yla ilgili eğitim semineri
19 Ekim 2016 - 11:28 www.finansgundem.com

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği'nden (TKYD), “Özel Sermaye Fonlarının Yatırım Kriterlerinde Kurumsal Yönetimin Yeri ve Önemi” başlıklı eğitim semineri

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği TKYD’nin 3 Kasım 2016 tarihinde Point Barbaros Hotel’de gerçekleştireceği “Özel Sermaye Fonlarının Yatırım Kriterlerinde Kurumsal Yönetimin Yeri ve Önemi” başlıklı eğitim seminerinde, iş dünyasının önde gelen isimleri konuşmacı olarak yer alıyor.

 Eğitim semineri Turkven CEO’su Seymur Tarı, Turkven Direktörü Kerem Onursal ve Mavi Jeans CEO’su Cüneyt Yavuz’un katılımıyla düzenlenecek “Özel Sermaye Yatırımlarında Kurumsal Yönetimin Önemi ve Değerlemeye Etkisi ve Bir Uygulama Örneği” başlıklı buluşmayla başlayacak. Ardından The Abraaj Group Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanı Selçuk Yorgancıoğlu “Özel Sermaye Yatırımlarında Kurumsal Yönetimin Önemi ve Değerlemeye Etkisi” başlıklı değerlendirmesi ve IFC Kıdemli Yatırım Uzmanı Yusuf Öngören’in sunumuyla devam edecek. Seminerin öğleden sonraki programında ise Esin Avukatlık Ortaklığı Yönetici Ortağı İsmail G. Esin “Kurumsal Yönetim ve Hukuki Açıdan Şirket Satın Almaları”, Actera Group Ortağı Can İkinci “Özel Sermaye Yatırımlarında Kurumsal Yönetimin Önemi ve Değerlemeye Etkisi”, 3 Seas Capital Partners CEO’su Şevket Başev “Kurumsal Yönetim ve Şirket Değerine Etkisi” ve TFI TAB Food Investments CFO’su Ekrem Özer “Uygulama Örneği” başlıklı sunumlarını gerçekleştirecek.

 Özel Sermaye Fonları şirketlerin büyümesini finanse ediyor

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Özel Sermaye Fonlarının son yıllarda giderek aktif bir rol oynamaya başladığını belirten TKYD yetkilileri, şirketlerin büyümesini finanse etmek ya da mevcut ortaklara likidite sağlama konusunda Özel Sermaye Fonlarının alternatif bir kaynak olduğunu vurguluyorlar. TKYD yetkilileri, konunun şirketler açısından önemi üzerine düzenledikleri eğitim seminerinde konuşmacıların “Yatırım kriterleri nelerdir?”, “Bu kriterler içinde kurumsal yönetimin önemi ve değerlemeye etkisi nedir?” sorularını çeşitli örnekler ve yaşanmış tecrübelerle cevaplayacaklarını belirtiyorlar.  

 Kimler katılmalı?

TKYD yetkilileri, şirketlerine Özel Sermaye Fonları ve benzeri finansal fon ya da stratejik yatırımcı arayan, yurtiçi ve yurtdışında şirket alımı yapmakla ilgilenen ve bir Özel Sermaye Fonunun konuya nasıl yaklaştığını öğrenmek isteyen ya da genel anlamda bilgi sahibi olma isteyen hissedar ve üst düzey yöneticilerin yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, CFO ve mali işler müdürleri, şirket satın alma, stratejik planlama bölümü yetkilileri, bankaların kurumsal kredi bölümü yetkilileri, yatırımcı ilişkileri yetkilileri ve girişimcilerin eğitim seminerine katılabilecekleri belirtiyorlar.
 Katılım bedeli KDV hariç 500 TL olan program için TKYD üyelerine %30 indirim uygulanıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)