BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem TIR'a otobüs çarptı: Ölü ve yaralılar var----

TIR'a otobüs çarptı: Ölü ve yaralılar var

 TIR'a otobüs çarptı: Ölü ve yaralılar var
16 Ocak 2022 - 09:31 www.finansgundem.com

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda devrilerek karşı şeride geçen TIR'a çaptıktan sonra devrildi. Feci kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi ölürken, 20"ye yakın kişi yaralandı

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde TIR ile otobüsün karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 20'ye yakın kişi yaralandı.

Feci kazada, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 06 ED 9997 plakalı TIR, D-100 kara yolunun Koyulhisar ilçesi Aşağıkale Tüneli mevkisinde kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda devrilerek karşı şeride geçti.

Karşıdan gelen M.Y. idaresindeki 04 D 4942 plakalı yolcu otobüsü de TIR'a çarptıktan sonra devrildi. Haber verilmesi üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, kurtarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti 20'ye yakın kişi ise yaralandı. Yaralılar çevre ilçelerdeki hastanelere nakledildi.

Kaza nedeniyle Sivas-Erzincan ve Sivas-Tokat kara yolunun bir kısmı trafiğe kapandı.

Mısır'da trafik kazası: 16 ölü,18 yaralı

 

2021 yılının trafik bilançosu belli oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)