BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTIR'a kaçak olarak bindiler, Sofya yerine Çanakkale’ye geldiler----

TIR'a kaçak olarak bindiler, Sofya yerine Çanakkale’ye geldiler

TIR'a kaçak olarak bindiler, Sofya yerine Çanakkale’ye geldiler
26 Aralık 2021 - 12:05 www.finansgundem.com

Avrupa ülkelerine kaçak gitmek için Edirne'de mola veren TIR'ın dorsesine saklanan Afganistan uyruklu 4 düzensiz göçmen, yurt dışına çıkmayıp Çanakkale'ye gelen TIR'da yakalandı.

Edirne'de mola veren TIR'ın dorsesine saklanan bir grup düzensiz göçmen, Bulgaristan'a kaçak girmek için bindikleri araç bekledikleri yöne gitmeyince Çanakkale'de yakalandı.

Avrupa ülkelerine kaçak gitmek isteyen Afganistan uyruklu 4 düzensiz göçmen, Edirne'de Bulgaristan'a hareket edecek TIR'ların bulunduğu bölgedeki araçları takibe aldı.

Bu sırada hurda alüminyum yüklü TIR'ın sürücüsü, uyku molası vermek üzere aracını park etti. Düzensiz göçmenler, bu TIR'ın da Bulgaristan'a gideceğini düşünüp dorsesine saklandı.

Bir süre sonra harekete geçen TIR'ın bekledikleri yöne gitmediğini fark eden 4 kişi, diğer sürücüleri uyarıp TIR'ın durdurulmasını istedi.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinin Mıhlı mevkisinde duran TIR sürücüsü, dorsedeki yabancı uyrukluları görüp durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekiplerince yakalanan yabancı uyruklular, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Tunus açıklarında 44 düzensiz göçmen kurtarıldı

Türkiye'ye en çok Afgan göçmen geldi

Libya açıklarında 2 göçmen teknesi alabora oldu: 164 ölü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)