BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTİM'de seçim yaklaşırken başkanlık kulisleri sürüyor----

TİM'de seçim yaklaşırken başkanlık kulisleri sürüyor

TİM'de seçim yaklaşırken başkanlık kulisleri sürüyor
22 Mayıs 2022 - 16:46 www.finansgundem.com

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) seçimlerine yaklaşık 3 hafta kalırken, başkan adaylığı için ittifak görüşmeleri de başladı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) başkan adaylığı için ittifak görüşmeleri de başladı. Şu an için tek resmi aday İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Güleç.

Dünya'dan İmam Güneş'in haberine göre İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Başkanı Çetin Tecdelioğlu ve İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Başkanı Adil Pelister de adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.

İSMAİL GÜLLE ADAY OLAMIYOR

Mevcut Başkan İsmail Gülle, tekstil sektör kurulundan başkan veya başkan yardımcısı olarak seçilemediği için aday olamayacak. Gülle’nin aday olamamasıyla birlikte TİM’e yeni adaylar çıktı.

Bu akşam 6 isim adaylık konusunda ittifak sağlanması için buluşacak. Aralarında TİM Başkanı İsmail Gülle’nin de bulunduğu masada; İDMMİB Başkanı Tecdelioğlu ve İKMİB Başkanı Pelister’in yanı sıra; İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Mustafa Gültepe, İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) Başkanı Güven Karaca ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Rüstem Çetinkaya da olacak.

Buluşmada Ahmet Güleç’in karşısına tek bir ismin çıkarılması yönünde görüşmeler yapılacağı ifade edilirken, toplantının ardından yarın en az bir ismin adaylığını duyurması bekleniyor.  

Gülle: TL'nin bu kadar değer kaybetmesini anlayamıyoruz

TİM Başkanı Gülle giyim sektöründe yaşanan ham madde sorunu için çağrıda bulundu

TİM Başkanı Gülle: Büyümenin yarısı ihracattan geldi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)