BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTikTok tarafı da küresel işten çıkarmalara başladı----

TikTok tarafı da küresel işten çıkarmalara başladı

TikTok tarafı da küresel işten çıkarmalara başladı
19 Temmuz 2022 - 15:36 www.finansgundem.com

Sosyal medyanın güncel bir numarası konumunda yer alan TikTok, küresel olarak bir yeniden yapılanmaya girişmiş durumda. Teknoloji devi şirket çapında yeniden yapılanmanın bir parçası olarak personel çıkarmaya başladı.

Teknoloji devlerindeki işten çıkarmalar devam ediyor. Netflix ve Twitter’dan sonra bir haber de TikTok’tan geldi.

Teknoloji haberleri paylaşan Wired’ın haberine göre; kaç TikTok çalışanının işten çıkarıldığını veya yeniden yapılanmanın bir parçası olarak risk altında olan toplam çalışan sayısı belirtilmiyor. Ancak ismi açıklanmayan bir TikTok çalışanı, Wired’a işten çıkarma sayısının 100’den az olacağını söyledi.

Bu kesintilerden önce, şirket diğer şirketlere göre ekonomik krizlerden etkilenmediğini ve gücünün yerinde olduğunu vurgulamıştı. TikTok küresel iş çözümleri başkanı Blake Chandlee, haziran ayında CNBC’ye, platformun ne reklam ne de kullanıcı sayısı açısından diğer şirketlerdeki gibi sorunlar yaşamadığını söylemişti.

İşten çıkarmalar, TikTok’ta yaşanan bir krizin hemen ardından gelmesiyle de dikkat çekiyor. Haziran ayında TikTok’un ana şirketi ByteDance’den mühendislerin Çin’den ABD kullanıcı verilerine defalarca eriştiğini ortaya çıkmıştı.

Taliban TikTok ve PUBG'yi yasaklayacak

 

Çalışanlarından TikTok'a dava

 

Rusya'dan TikTok fenomenlerine savaş propagandası ödemesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)