BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTicari yatlar 1 Haziran’da faaliyetlerine başlıyor----

Ticari yatlar 1 Haziran’da faaliyetlerine başlıyor

Ticari yatlar 1 Haziran’da faaliyetlerine başlıyor
28 Mayıs 2020 - 14:14 www.finansgundem.com

Korona virüs salgını nedeniyle açılışı ertelenen turizm sektöründe hazırlıklar sürerken, mavi tur yapan ticari yat ve ilkel yapılı ahşap gemiler faaliyetlerine 1 Haziran’da yeniden başlayacak.

FINANSGUNDEM.COM-ANKARA

Ulaşım modlarında normalleşmeye kademeli geçişte, ticari yatlar faaliyetlerine başlıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, korona virüs pandemisiyle mücadelede ciddi aşamalar kaydeden Türkiye’de, birçok sektörde olduğu gibi, ticari yat ve ilkel yapılı ahşap gemilerin faaliyetlerine 1 Haziran’da yeniden başlanacağını açıkladı.

Bakan Karaismailoğlu, ticari yat ve ilkel ahşap gemilerin faaliyetlerinin 24 Mart’ta durdurulduğunu anımsatarak, mavi tur yapan ticari yat ve ilkel yapılı ahşap gemi cinsi teknelerin ticari faaliyetlerinin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın aldığı önlemlerle, İçişleri ile Sağlık Bakanlığı’nın kararlar doğrultusunda yürütüleceğini söyledi.

ÖNCELİĞİMİZ İNSAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

Yüksek Hızlı Trenlerde yüzde elli koltuk kapasite ile seferleri bugün başlattıklarını ve ilk trende 84 yolcuyu saat 07.00'de Ankara’dan İstanbul’a uğurladıklarını ifade eden Bakan Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

“Demiryollarımızda olduğu gibi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımıza bağlı tüm ulaşım modlarında, kara, hava ve deniz yollarında önceliğimiz insanların sağlığı ve güvenliği. Vatandaşımızın sevdiklerine ulaşması için Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda aşamalı olarak yeni normalleşme sürecine girdiğimiz bugünlerden Türkiye'nin, 83 milyonun daha güçlü bir şekilde çıkacağına inancımız tamdır. Tüm vatandaşlarımıza bu süreçte göstermiş oldukları hassasiyet ve duyarlılık için ayrıca teşekkür ediyorum.”

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)