BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTİAB'ın Başkanı Yaşar Aşçıoğlu oldu----

TİAB'ın Başkanı Yaşar Aşçıoğlu oldu

TİAB'ın Başkanı Yaşar Aşçıoğlu oldu
02 Temmuz 2018 - 17:53 www.finansgundem.com

Yaşar Aşçıoğlu’nun başkanlığındaki TİAB’ın yeni yönetim kurulunda Türkiye’nin yakından tanıdığı Trabzonlu birçok iş adamı ve bürokrat yer alıyor

Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği’nin 2 Temmuz 2018, Pazar günü gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, TİAB’ın yedinci başkanı oldu.

Yaşar Aşçıoğlu: “Bakanlar Kurulu gibi Güçlü Bir Kadro Kurduk”

Genel Kurul’un adından bir değerlendirme yapan TİAB’ın yeni başkanı Yaşar Aşçıoğlu, şunları dile getirdi:

“Aday listesini oluştururken bürokrasi ve iş dünyasından ülkemizin çok yakından tanıdığı birçok isimle omuz omuza verdik, TİAB çatısı altında kader birliği yapmak üzere adeta Bakanlar Kurulu gibi güçlü bir liste oluşturduk. Her birimiz, aynı amaçlar uğruna; yani ülkemizin gelecek hedeflerine destek vermek amacıyla bir araya geldik. Bir ülkeyi geleceğe taşıyacak olan eğitim ve kültürel gelişim gibi ulvi görevler çevresinde daha çok gence ulaşmak için sosyal sorumluluk projelerine imza atmak istiyoruz. Bu projeleri oluşturmak ve sonrasında da uygulamak için öncelikle hemşerilerimizi kaynaştıracağız, ardından mevcut güç birliği ile gelişen ülkemizin gelecek hedeflerine katkı sağlamak adına elimizden geldiğince birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.

TİAB’ın yeni Yönetim Kurulu kimlerden oluşuyor?

Onursal Başkanlığını Atalay Şahinoğlu’nun yaptığı Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği’nin Yönetim Kurulu, Yaşar Aşçıoğlu’nun liderliğinde; Abdurrahman Yıldırım, Ahmet Koç, Ahmet Nur Çebi, Ali Uzunay, Prof. Dr. Ayşegül Komsuoğlu, Can Çobanoğlu, Erol Aksoy, Fazlı Çilingir, Hadi Salihoğlu, Hayat Bayramoğlu, İsmail Pepe, Mehmet Atalay, Mustafa Akyüz ve Sefa Bayar Yavuz’dan oluşuyor.

Denetim Kurulu’nda Burhanettin İbrahimağaoğlu, Mustafa Topaloğlu ve Nihat Uzunoğlu, Disiplin Kurulu’nda Ahmet Tüfekçi, Kenan Kum ve Köksal Şengün, Üye Değerlendirme Kurulu’nda da Mustafa Günaydın, Ömer Okutan ve Recep Aydın yer alıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)