BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY'nin Şanghay seferine kasırga engeli----

THY'nin Şanghay seferine kasırga engeli

THY'nin Şanghay seferine kasırga engeli
11 Temmuz 2015 - 03:15 www.finansgundem.com

​THY’nin İstanbul-Şanghay seferi, Şanghay’da etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi

Türk Hava Yolları (THY), Çin'in Şanghay kentinde etkili olan kasırga nedeniyle, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 00.50'de yapılması gereken TK-26 İstanbul-Şanghay seferini karşılıklı olarak iptal etti. Şanghay'a gidecek yolcular da otele yerleştirildi.

ÇİN'DE TAYFUN ALARMI

Bu arada Çin'in doğu kıyısına hızla yaklaşan Çan-Hom Tayfunu nedeniyle yaklaşık 20 bin kişinin güvenli bölgelere tahliye edildiği bildirildi.

Şinhua ajansının haberinde, Çan-Hom Tayfunu'nun, Cıciang eyaletinin güneydoğu kıyılarında çok yüksek bir hıza ulaştığı belirtildi.  

Tayfun alarmı nedeniyle 20 bin kişi güvenli bölgelere tahliye edilirken, 20 bin balıkçı teknesi de limana geri çağrıldı.

Ülkenin doğu sahilinde yer alan Şangay'da da tayfun alarmı verilirken, yarın beklenen şiddetli yağışa karşı vatandaşlar uyarıldı.

Linfa Tayfunu iki gün önce, Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletini etkisi altına almış, bölgede 31 binden fazla kişi güvenli bölgelere tahliye edilmişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)