BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiTHY'den Şampiyonlar Ligi seferi----

THY'den Şampiyonlar Ligi seferi

THY'den Şampiyonlar Ligi seferi
02 Nisan 2013 - 17:03 www.finansgundem.com

Real Madrid-Galatasaray maçı dolayısıyla THY, İspanya'nın başkenti Madrid'e ek uçuş seferleri koydu.

THY yetkililerinden alınan bilgiye göre, daha önce günde 2 kez karşılıklı gerçekleşen İstanbul-Madrid uçuşları bugünden itibaren 3'e çıkarıldı. Ayrıca bugüne 4 ek uçuş seferi koyuldu.
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yarın oynanacak Real Madrid-Galatasaray maçı için Madrid'e direkt bilet bulamayan taraftarların THY'nin günde 3 sefer yaptığı Barcelona veya birer seferin bulunduğu Malaga, Bilbao ve Valencia uçuşlarına da yöneldiği öğrenildi. Yoğun ilgi nedeniyle yüksek yolcu kapasiteli uçakları Madrid seferine koyan THY, dönüş için 4 Nisan Perşembe günü 3 rutin seferinin yanı sıra 5 ek sefer daha düzenleyecek.
Taraftarlara ayrılan biletler satıldı
Madrid'deki 85 bin kişi kapasiteli Santiago Bernabeu Stadı'nda yaklaşık 3 bin biletin kaldığı öğrenildi. Real Madrid'in, Galatasaray Kulübü'ne ayırdığı 4 bin bilet de satıldı. Çok sayıda sarı-kırmızılı taraftarın maçı Real Madridli taraftarların arasından izlemesi bekleniyor.
Sarı-kırmızılılar dinlendi
Madrid'e dün akşam gelen Galatasaray kafilesi antrenman saatine kadar günü otelde dinlenerek geçirdi. AC Monte Real Marriott otelini kapatan Galatasaray kafilesinde futbolcular, maçın oynanacağı Santiago Bernabeu Stadı'nda akşam TSİ 20.00'de son antrenmanını yapacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)