BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY'den dünya çapında dev sponsorluk----

THY'den dünya çapında dev sponsorluk

THY'den dünya çapında dev sponsorluk
25 Ocak 2016 - 14:24 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları 2016 yılının en çok beklenen filmlerinden "Batman v Superman: Adaletin Şafağı"na resmi sponsor oldu

Türk Hava Yolları 2016 yılının en çok beklenen filmlerinden "Batman v Superman: Adaletin Şafağı"na resmi sponsor oldu. Bu sponsorlukla dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olarak Türk Hava Yolları hayal dünyasının en ünlü şehirlerinden Gotham City ve Metropolis’i de geniş uçuş ağına eklemiş oldu.

Türk Hava Yolları, Warner Bros Pictures ile gerçekleştirdiği bu işbirliği için Türk Hava Yolları filosundan bir Boeing 777-300 ER tipi uçağını da film temalı olarak boyayarak giydirdi. Uçağın her iki tarafında eskitme yöntemiyle Batman ve Superman’in logoları yer aldı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı M. İlker Aycı gerçekleştirilen sponsorluk ile ilgili olarak THY Teknik Hangarı’nda düzenlenen tanıtım töreninde yaptığı konuşmada "Bu yılın en önemli filmlerden birine sponsor olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu filmin Türk Hava Yolları markasına olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum " diyerek şunları söyledi:

" 2016 yılı bizim için kritik hedefler koyduğumuz bir yıl. 2023 hedeflerimize ulaşmak noktasında 2016’nın bizim için önemli bir yeri olacaktır. Koyduğumuz büyüme hedefi önemli karlılık hedefi, koyduğumuz yeni destinasyonları açarken hizmet kalitesini yukarıya çıkarmak için müştenin gözünde daha itibarlı bir havayolu şirketi durumuna yükseltmek ana hedefimizidir. Bu yılı müşterilerimizin kalplerine dokunma yılı ilan ettik."

DÜĞÜM BUSINESS CLASS’TA ÇÖZÜLECEK

İlker Aycı filmin düğümünün THY uçağının Business Class bölümünde çözüleceğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti:
" Nereye bir havayolu şirketi gidebilecekse, ister reel dünyada, ister sanal dünyada, ister sosyal medyada, orada THY olacak ve oraya uçacaktır. Bu anlamda önümüze koyduğumuz ufuk ve vizyon çerçevesinde bu Batman ve Supermen filminde bizim, ki bu yılın en büyük prodüksiyonlarından 350 milyon dolarlık bir dev prodüksiyon. Tabi ki böyle büyük prodüksiyonunun gişe rekoru kırması beklenir. Böyle beklenen bir prodüksiyonda iki super kahraman böyle bir filmde bir araya geliyor. Bu iki super kahramanın arasına bu filmin içersine reklam yerleştirmek üzere bir anlaşma yaptık. Warner Brnos ile bir işbirliği yaptık. Neticesinde THY uçağının görüntüsü hem filmin içerisinde hem de içten görüntümüz bulunacak ve logomuz olacak. Bir de filmin önemli sahneleri içersinden birinde, filmin düğümlerinden birisi bizim Business Class’ta çözülecek. Bu anlamıyla da THY uçağı önemli bir yer teşkil edecek. "

BEN AFFLECK REKLAM FİLMİNİ ÇEKECEK

THY’nin sponsor olduğu filmin yöneticisi Warner Bros. Pictures Kıdemli Başkan Yardımcısı Gane Garlock "Batman ve Superman’i partnerimiz Türk Hava Yolları ile gökyüzüne uçurmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Türk Hava Yolları’na ait bir uçağın içten ve dıştan görüntülerinin yer aldığı "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filminde kullanılan Batmobile aracının resmi taşıyıcı sponsoru da Türk Hava Yolları iştiraklerinden Turkish Cargo oldu. Buna göre Turkish Cargo dünyanın çeşitli yerlerindeki organizasyonlara Batmobile’ın taşınmasını sağlayacak.

Filmde Batman rolünde izlediğimiz ünlü oyuncu Ben Affleck ve LexLuther karakterini canlandıran aktör Jesse Eisenberg ile bir reklam filmi çeken Türk Hava Yolları önümüzdeki günlerde bu filmin de yayınına başlayacak.

"Batman v Superman: Adaletin Şafağı," filminin resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları bu kapsamda filmin Los Angeles ve Londra’da gerçekleşecek galalarına da sponsor oldu.

Türk Hava Yolları önümüzdeki günlerde sosyal medya üzerinde gerçekleştireceği " Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filmi temalı bir yarışma düzenleyecek. Yarışma sonucu kazananları filmin Los Angeles’da gerçekleşecek galasına Türk Hava Yolları’nın davetlisi olarak katılacaklar.
Bu sponsorluk sonrası Türk Hava Yolları yolcularını film temalı bir takım sürprizler bekliyor. Buna göre;

Yetişkinler için göz maskesi, terlik gibi ürünlerden seyahat kitleri,çocuklar için terlik, çocuk kulaklıkları ve saat gibi ürünlerden oluşan seyahat kiti, temalı uçak içi menü kartları ve yiyecek ikramları ,film temalı Miles&Smiles kartı yolcumuzun kullanımına sundu.

"Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filmiyle ilgili olarak Türk Hava Yolları’nın Facebook ve Twitter hesaplarını takip edebilecekler. Ayrıca hashtag, #flytogotham #flytometropolis kullanarak film hakkında online konuşmalara da katılabilecekler.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)