BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY'den anlamlı hareket----

THY'den anlamlı hareket

THY'den anlamlı hareket
19 Eylül 2015 - 13:40 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları şehit yakınlarına Kurban Bayramı süresince yüzde 50, Kurban Bayramı'ndan sonra da süresiz olarak yüzde 25 indirim yapma kararı aldı

Türk Hava Yolları subay, astsubay, asker ve polislere Kurban Bayramı süresince yapacakları seyahatlerde indirim uygulamasını duyurmasının ardından şehit yakınlarına da süre sınırı olmadan indirim yaptı.  
THY Yönetim Kurulu, 18 Eylül 2015 tarihinden itibaren THY ve Anadolujet iç hat (Hopa dahil, code share seferleri hariç)seferlerinde 2330 sayılı kanun kapsamında belirtilen hallerde şehit olanların eşleri, anne ve babaları ile evli olmayan ve 25 yaşını doldurmamış çocuklarına bu durumlarını gösteren belgeleri ibraz etmeleri kaydıyla yüzde 25 indirim uygulama kararı aldı. İndirim THY satış ofislerinden alınan direkt ve aktarmalı seyahatler için business ve ekonomi (promosyon ücret sınıfları hariç) ücretler üzerinden düzenlenen biletlerde geçerli olacak. Şehit yakınlarına uygulanacak indirimde süre sınırı yok. 

SÜRESİZ İNDİRİM YÜZDE 5 EKİM'DEN SONRA

THY 19 Eylül 4 Ekim arasındaki seferlerde şehit yakınlarına yüzde 50 indirim yapacağını daha önce açıklamıştı. Süresiz indirim ise 5 Ekim tarihinde başlayacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)