BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY'de grevi sürdürmek anlamsız----

THY'de grevi sürdürmek anlamsız

THY'de grevi sürdürmek anlamsız
23 Mayıs 2013 - 07:31 www.finansgundem.com

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, THY'de işlemeyen grevi sürdürmenin anlamsız olduğunu ifade etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım, THY'de fiilen işlemeyen grevin artık sonlandırılması gerektiğin söyledi.Leipzig'de gazetecilerin sorularını cevaplayan Yıldırım, "Greve çalışanlar çok ilgi göstermediler. THY önemli bir marka haline gelmiştir. Dolayısıyla 14 bin 16 bin çalışan markasına, şirketine sahip çıkmış, hem şirketinin itibarını korumuştur, hem de binlerce seyahat eden insanın sıkıntı yaşamasını önlemiştir. Büyük bir fedakarlık yapmışlardır." dedi.
Bunun hem sendikaya hem de THY yönetimine verilen güzel bir mesaj olduğunu belirten Yıldırım, "Bunun değerlendirileceğini umut ediyorum. THY yönetiminin ilan ettiği, artık fiilen işlemeyen bu grevi sürdürmenin anlamsız olduğunu bütün kamuoyu biliyor. O yüzden de yapılması gereken bir an önce oturup bu konularda anlaşıp bu meseleyi ortadan kaldırmaktır." şeklinde konuştu.
Leipzig'deki temasları hakkında bilgi veren Yıldırım, Ukraynalı mevkidaşı ile uçuş frekanslarının artırılması ve gemi seferlerinin konulması üzerinde durduklarını söyledi. Bulgar mevkidaşı ile görüşmesi hakkında da bilgi veren Yıldırım, Kapıkule'de geçtiğimiz hafta yaşanan sorunlar üzerinde durduk. buradaki sıkıntılar çözülmeyecek şeyler değil. Uygulamada bazı usül hataları var. O usül hatalarının düzeltilmesi için ne gerekiyorsa o tedbirler alınacak." dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)