BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY'de bir pilot daha korona nedeniyle hayatını kaybetti----

THY'de bir pilot daha korona nedeniyle hayatını kaybetti

THY'de bir pilot daha korona nedeniyle hayatını kaybetti
12 Ekim 2020 - 17:56 www.finansgundem.com

THY'de de görev yapan Kaptan Pilot Ender Tamer Erol korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Böylece THY'de korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden pilot sayısı 5’e ulaştı.

Türk Hava Yolları’nda (THY) görevli Kaptan Pilotu Ender Tamer Erol, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Bir süredir Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ve son günlerde entübe halde bulunan Erol 51 yaşındaydı.

Erol'un cenazesi bugün Yalova Hacıahmet Köyü'nde toprağa verilecek. Ender Tamer Erol, Kara Kuvvetleri'nde astsubay olarak pilotaj eğitim almış ve uzun yıllar Kara Havacılık'ta helikopter pilotu olarak görev yapmıştı.

ÖLEN PİLOT SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Ender Kaptan'la birlikte korona virüs nedeniyle ölen pilot sayısı 5'e ulaştı. Daha önce Feyzi Altınbulak, Mustafa Özden Turkon, Mehmet Ali Kılıç, Serdar Gündoğdu, hayatını kaybetmişti.

“TÜRKİYE HAVAYOLU PİLOTLARI DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA”

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği, Ender Tamer Erol'un vefatıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

- Havacılık camiamız, çeşitli şekildeki icra ettikleri görevler ile bugün verdiğimiz mücadelenin ön saflarında gayret gösteren meslek grubu kahramanlarındandır.

- Bu mücadelede Değerli Üyemiz Kpt. Plt. Ender Tamer EROL'un vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Değerli üyemize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gökay13 Ekim 2020 00:35

    Hemşehrimize Allah rahmetler eylesin.Mekânı Cennet olsun.Ailesine sabırlar dilerim... (Haberde Hacıahmet köyü yazılmış,doğrusu Hacı Mehmet olacak.)