BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY yolcularına şok!----

THY yolcularına şok!

THY yolcularına şok!
07 Ağustos 2013 - 10:03 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağının pilotu, önce terminalde sonra da uçakta yolcuların gözü önünde sara krizi geçirerek bayıldı

Lefkoşa-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağının pilotu önce terminalde sonra da uçakta yolcuların gözü önünde sara krizi geçirerek bayıldı.
Pilota ilk müdahaleyi uçağa gelen sağlık görevlileri yaparken, pilot daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay Lefkoşa Ercan Havalimanı’nda meydana geldi. İddialara göre, Türk Hava Yolları’nın (THY) TK-967 sefer sayılı uçağı dün saat 19.30’da gerçekleşecek olan Lefkoşa-İstanbul seferini yapmak üzere son hazırlıklarını tamamladı. Saat 18.05’te ikinci güvenlik kontrolünden geçen THY yolcuları terminalde beklemeye başladı. Bu sırada yolcular terminalde bulunan bir kafeteryada bir pilotun bayıldığını gördü.
İKİNCİ KEZ UÇAKTA BAYILDI
Daha sonra yolcular saat 19.15’te uçağa alınmaya başladı. Yolcular uçağın kalkışını beklediği esnada yaklaşık yarım saat sonra uçağın kaptan pilotu Fırat Göker, "Uçakta teknik bir aksaklıktan dolayı uçuşumuz gecikmeli olacaktır" diye anons yaptı. Anonsun ardından uçakta bulunan yolculardan biri "Terminalde bayılan pilot bizim uçağın pilotu biz bu uçakta uçmak istemiyoruz" diye konuşmaya başladı.
Bunun üzerine kokpitten çıkan uçağın kaptan pilotu, "Sağlık durumum iyi, bir sorun yok" diye konuştuğu sırada ikinci kez kriz geçirdi ve yolcuların gözü önünde bayıldı. Bunun üzerine uçağa sağlık görevlileri çağrıldı. Uçağa gelen sağlık görevlileri, "Pilot sara krizi geçiriyor, lütfen bu bölgeyi boşaltın" uyarısı yaptıktan sonra yolcular uçağın arka kapısından indirilerek terminale alındı. Sara krizi geçirdiği ileri sürülen uçağın pilotu ambulansla hastaneye kaldırılırken, yolcular başka bir uçakla İstanbul’a gönderildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)