BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY üst üste 9. kez en iyi seçildi----

THY üst üste 9. kez en iyi seçildi

THY üst üste 9. kez en iyi seçildi
20 Haziran 2017 - 15:43 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları, Skytrax sonuçlarına göre üst üste 9uncu kez Güney Avrupa'nın en iyi Havayolu Şirketi seçildi

Bugün açıklanan 2017 Skytrax sonuçlarına göre üst üste 9uncu kez Güney Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi ilan edilen Türk Hava Yolları (THY), business sınıfı ikram kategorisine de ödülleri topladı.

Skytrax'ta THY ikramda ise En İyi Business Class İkram Servisi, En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu ve En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı ödüllerinin sahibi oldu.

THY adına ödülü yönetim kurulu başkanı İlker Aycı aldı. Aycı, kaliteden hiçbir zaman ödün vermemeyi amaçladıklarını belirten İlker Aycı, "Daha iyi olmak için çalışacağız. Ödül sayımızı artıracağız" diye konuştu.

Ticari havayolları için araştırmaları yapan Birleşik Krallık'ta danışmaya dayalı uçuş araştırmaları yapan, uluslararası seyahat muayenelerinde en iyi kabin kadrosu, havalimanı, havayolları, havayolu dinlenme salonu, uçaklar içindeki eğlence, güvertedeki ikram ve diğer unsurları tespit eden servisi Skytrax; Dünyanın En saygın hava yolu ödüllerinden biri kabul ediliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)