BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY uçağındaki yolcuda virüse rastlanmadı----

THY uçağındaki yolcuda virüse rastlanmadı

THY uçağındaki yolcuda virüse rastlanmadı
23 Ocak 2020 - 09:50 www.finansgundem.com

İstanbul-Bogota-Panama seferinde korona virüsü şüphesiyle sağlık kontrolü yapılan Çinli yolcuda virüse rastlanmadı

THY, İstanbul-Bogota-Panama seferindeki Çin uyruklu bir yolcuya korona virüsü şüphesiyle yapılan sağlık incelemesinde, ilgili virüse rastlanmadığını duyurdu.
Şu ana kadar yaklaşık 600 kişiye bulaşan ve 17 kişinin de ölümüne yol açan yeni korona virüsünden dolayı Çin 11 milyon kişinin yaşadığı Wuhan şehrini karantina altına aldı.

THY'den, yapılan açıklamada, dün gerçekleştirilen İstanbul-Bogota-Panama seferinde Bogota’ya seyahat eden Çin uyruklu bir yolcunun korona virüsü taşıdığından şüphe edildiği belirtilerek şöyle denildi:

"Aktarma noktası olan Bogota'dan Panama'ya kalkış için hazırlanan uçağımız kontrol kulesi tarafından tedbir amaçlı bekletilmiş ve yolcumuzun şüphe duyulan virüs ile ilgili kontrolleri gerçekleştirilmiştir. İlgili ülkenin sağlık bakanlığı tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonucunda yolcumuzun sağlık durumunun iyi olduğu ve korona virüsünü taşımadığı anlaşılmıştır."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)