BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY uçağında asılsız bomba ihbarı----

THY uçağında asılsız bomba ihbarı

THY uçağında asılsız bomba ihbarı
04 Haziran 2016 - 13:53 www.finansgundem.com

İstanbul-Diyarbakır seferini yapmaya hazırlanan uçak, bir yolcunun "Üzerimde bomba var" demesi üzerine güvenli alana çekilerek arandı

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-800 tipi uçağında alacak verecek meselesi nedeniyle iki yolcu arasında tartışma çıktı.Bu kişilerden birinin "Uçakta bomba var. Patlatırım" demesi üzerine hareketli anlar yaşandı. Uçakta yapılan aramada herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmazken kavga eden iki kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre saat 05.20'de İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 143 yolcusuyla havalanacak olan TK 2602 sefer sayılı Diyarbakır'a gidecek THY'nin Boeing 737-800 tipi uçağında tartışma çıktı. 2 yolcu arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığı öğrenilen tartışma sırasında, tartışan kişilerden biri, "Uçakta bomba var. Patlatırım" diye bağırdı.

Bunun üzerine kabin memuru olayı uçağın kaptan pilotuna bildirdi.Pilotun durumu bildirmesi üzerine uçak güvenli bölgeye çekilerek, yolcular terminale alındı.Yapılan aramalarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken 2 kişi, polis tarafından gözaltına alınarak Atatürk Havalimanı polis merkezine götürüldü. Gazetecilerin ‘Neden kavga ettiniz? sorusuna bu kişilerden biri "Ne için kavga edeceğiz ki, yalan hepsi" şeklinde cevap verdi. Uçak 3 saat gecikme ile saat 08.18'de Diyarbakır'a havalandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)