BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY seyahat sektörünün güçlü isimlerini bir araya getirdi----

THY seyahat sektörünün güçlü isimlerini bir araya getirdi

THY seyahat sektörünün güçlü isimlerini bir araya getirdi
26 Eylül 2017 - 16:45 www.finansgundem.com

“Turkish Airlines Corporate Club Konferansı” kurumsal seyahat sektörünün güçlü isimlerini bir araya getirdi.

Türk Hava Yolları, Global Business Travel Association (GBTA) iş birliğiyle İstanbul’da Turkish Airlines Corporate Club Konferansı’na ev sahipliği yapıyor.

Kurumsal seyahat sektörünün güçlü kurumlarından Global Business Travel Association (GBTA)’ın katkılarıyla 25 – 26 Eylül’de Hilton Bomonti International Hotel & Congress Center’da gerçekleştirilecek “Traveler centricity” temalı konferansın açılış konuşmasını New York Times “bestseller” ödüllü Ron Kaufman yaptı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Sn. M. İlker Aycı; “Türk Hava Yolları olarak konferans kapsamında, mevcut ve potansiyel müşterilerimiz, seyahat acentelerinin üst düzey yöneticileri ve kurumsal seyahat sektörünün önemli oyuncuları da dâhil olmak üzere yüzlerce üst düzey temsilci ve yetkiliyi, genel merkezimizin bulunduğu İstanbul’da misafir ediyor olmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Misafirlerimiz global turizm sektörünün önemli temsilcilerinden. Bu noktada İstanbul’dan dünyaya önemli mesajlar gönderileceğine inanıyorum.

Üst üste 9’uncu kez “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ilân edilmesinin yanında 2017 yılında “En İyi Business Class İkram Servisi”, “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu” ve “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ödülleriyle hizmet kalitesini tescilleyen Türk Hava Yolları, sefer yaptığı 120 ülke ile dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olarak kurumsal firmalara ulaşım konusunda en iyi çözümleri sunmaktadır”şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)