BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTHY personeli yüzde 20 zam aldı!----

THY personeli yüzde 20 zam aldı!

THY personeli yüzde 20 zam aldı!
01 Haziran 2018 - 07:41 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları kur artışıyla pilotlarını kaybetmeye başlayınca, maaşlara yüzde 20 zam yaptı.

THY, daha çok pilot aday adayının başvurabilmesi için artık lisans dışında önlisans mezunlarını kabul etmeye başladı. THY yönetimi, boy limitlerine takıldığı için başvuramayanlara da kapılarını açtı.
Dar gövdede uçan bir kaptan pilotun yaklaşık 27 bin TL olan maaşı yapılan zamla beraber 32 bin TL’yi geçti. Yılda 4 maaş ikramiye alan beş yıllık bir kabin memurunun aylık geliri ise yapılan zamlarla 14-16 bin lira oldu.

THY'DEN ÇALIŞANLARINA MESAJ

Hava-İş Sendikası ile yapılan protokol kapsamında 1 Haziran 2018 tarihinden geçerli olmak üzere markamıza hayat veren siz kıymetli çalışanlarımızdan;

Kokpit çalışanlarımızın ücretlerine %20, diğer çalışanlarımızın ücretlerine ise % 10 oranında artış yapıldığının, kabin amirlerimize aylık brüt 750-TL Amirlik Primi ödenmeye başlanacağının güzel haberlerini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Türk Hava Yolları ailemize hayırlı olmasını diliyoruz."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)