BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY ile İGA'dan Büyük Taarruz'un 100. yılı paylaşımı----

THY ile İGA'dan Büyük Taarruz'un 100. yılı paylaşımı

THY ile İGA'dan Büyük Taarruz'un 100. yılı paylaşımı
30 Ağustos 2022 - 01:03 www.finansgundem.com

Büyük Taarruz'un 100. yılı kapsamında İstanbul Havalimanı'nda THY ve İGA'dan anlamlı bir mesaj geldi. 3 uçak ve 108 araçla pistin üzerine devasa 100 sayısı yazıldı

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY ve İGA, Büyük Taarruz’un 100. yıl dönümünde dev bir kutlamaya imza attı. İstanbul Havalimanı'ndaki tüm birim ve iştiraklerin araçları ile katıldığı operasyonda 3 uçak ve 108 araçla zemine devasa boyutta "100" yazıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadeleden ilhamla birlik duygusu içerisinde hareket eden havacılık sektörü paydaşlarının yer aldığı operasyon, 30 Ağustos'un 100. yılına özel olarak film haline getirildi.

THY pilotundan anlamlı anons

Operasyonda görev alan THY uçağının kaptan pilotu, "Türk Hava Yollarına, İGA İstanbul Havalimanı'na ve bu tarihi görevde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu unutulmaz zaferi bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz" şeklinde anons yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Büyük Taarruz' mesajı

THY pilot arıyor

İGA'nın 1.1 milyar euro kirası 25 yıl ertelendi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)