BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTHY ile Citi'den kredi kartı anlaşması----

THY ile Citi'den kredi kartı anlaşması

THY ile Citi'den kredi kartı anlaşması
20 Ekim 2017 - 11:07 www.finansgundem.com

THY ve Citibank arasında yapılan anlaşma ile 16 ülkede kredi kartı puanları uçuş miline dönüşüyor

Türk Hava Yolları, küresel marka bilinirliğini, yaygınlığını ve müşteri memnuniyetini güçlendirmek amacıyla 2013 yılında Citibank Ortadoğu ve Afrika Bölgesi ile yapmış olduğu puan transferi iş birliği kapsamının global sözleşmeye dönüştürülmesi konusunda Citibank ile anlaşmaya vardı.

Yeni yapılan anlaşma ile Citibank kredi kartı sahipleri biriken Citi puanlarını 16 ülkede (Avustralya, Bahreyn, Çin, Endonezya, Hong Kong, Hindistan, Güney Kore, Malezya, Meksika, Filipinler, Singapur, Tayvan, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika Birleşik Devletleri ve Vietnam) Miles & Smiles uçuş miline çevirebiliyor. 20 Ağustos tarihinde ilk kez puan-mil dönüşümünün gerçekleştiği anlaşmada 16 ülkedeki Citibank kredi kartı sahipleri şimdiye kadar 8 milyonun üzerinde mil transferi gerçekleştirdi.

Dünyanın lider bankası Citi, 1812 yılında Citi Bank of New York adıyla kuruldu. Citi bugün 160 ülke ve bölgede 200 milyon müşteri hesabı ile hizmet vermektedir. Citi markalı kartlar dünya çapında 55 milyon hesap ile tüketicilere ve küçük işletmelere ödeme ve kredi çözümleri sunmaktadır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)