BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY Diyarbakır seferlerini başlattı----

THY Diyarbakır seferlerini başlattı

THY Diyarbakır seferlerini başlattı
08 Ekim 2014 - 19:02 www.finansgundem.com

IŞİD protestosu nedeniyle Diyarbakır seferlerini iptal eden THY seferleri başlattı.

Kobani'ye yönelik IŞİD saldırılarının protesto edildiği Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından iki seferini iptal eden Türk Hava Yolları yeniden Diyarbakır seferlerine başladı.

Seferlerin iptal edilmesinin ardından bugün Diyarbakır'a ilk seferini yapan TK-2606 sefer sayılı yolcu uçağı saat 16.40'da Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Diyarbakır'da ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle Türk Hava Yolları, saat 00.20'da yapılması planlanan TK-2612 sefer sayılı ve Sabah 07.15'de yapılması planlanan TK-2602 sefer sayılı İstanbul-Diyarbakır uçuşlarının karşılıklı olarak iptal etmişti. 

SERVİS GÜZERGÂHLARI DEĞİŞTİRİLDİ 
İstanbul'da Esenyurt başta olmak üzere bir çok ilçede gösterilerin devam etmesinden dolayı Türk Hava Yolları ve Turkısh Ground Services (TGS) personeli taşıyan servis güzergahlarında değişiklik yapıldı. THY ve TGS servislerinin dün göstericiler tarafından durdurulmasının ardından alınan önlemlere göre servisler göstericiler tarafından barikatlarla kapatılmış yollar yerine alternetif yolları kullanacak. Yetkililer personel servislerinin bazı bölgelerde kaldırılmadığını sadece güzergahların değiştirildiğinin altını çizdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)